Povestea mea tristă cu un francez

L-am cunoscut în aprilie 2013 la Paris. El avea 31de ani, eu 38. Frumos, carismă, finuţ în comportament, atrăgător pentru orice femeie. Am început să

Mulțumiri pentru vrăjitoarea Venus din Croația și Rusia
Mulţumiri pentru vrăjitoarea şi clarvăzătoarea Elena Minodora primite din Federația Rusă și Spania
Mulțumiri pentru vrăjitoarea Venus din Italia și Elveția

L-am cunoscut în aprilie 2013 la Paris. El avea 31de ani, eu 38. Frumos, carismă, finuţ în comportament, atrăgător pentru orice femeie. Am început să ieșim împreună. A urmat o lună plină de pasiune în care m-am topit din cauza iubirii pentru acest bărbat.
Acest om este o minune. Am cunoscut momente de mare nebunie și până la urmă m-a cerut în căsătorie. Întotdeauna am visat la asta … dar într-un fel … abia îl cunoscusem. Aș spune că da, m-am blocat din cauza cererii lui.
Cred ca sunt prea timidă, mi-e teamă, dar poate că m-am simțit deja pierdută în sentimente. O lună mai târziu, s-a mutat la familia lui, dar ne vedeam des, în fiecare zi. M-am întors în ţară pentru o săptămână și … când ajung acasă, am citit un mesaj de la o prietenă pe Facebook: ştii pe XXXXX? Uh, da, ăsta e omul meu, de ce?
Am primit un mesaj de la el în limba engleză: vreau să te cunosc … Inima mi-a stat în loc. L-am contactat imediat pe facebook, dar mi-a zis că i-a fost spart contul şi că… nu are niciun acces.
Ce să cred? Are farmece făcute? Este serios sau mă minte? Este oare jumătatea mea? Am vreo speranţă cu acest bărbat sau a fost o simplă aventură?

Tereza, Madrid, Spania

 

foto: copyright Segra Media

foto: copyright Segra Media

Din fericire, acest bărbat te iubeşte şi este jumătatea ta. Are farmece făcute deşi el nu ştie. Sunt multe femei care îl doresc deci va trebui să lupţi ca să-l ai. Nu ceda! Vino la o şedinţă de magie. Sună-mă ca să stabilim când.

Vrăjitoarea Morgana

Contact: 0760.149.917

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoarero.com
Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.com

COMMENTS