Parcă Dumnezeu m-a călăuzit la vrăjitoarea Morgana ca să mă ajute să-mi recuperez soțul

Eram complet pierdută. Soțul meu a plecat din decembrie și a luat toate lucrurile. Mi-a spus că nu vrea să mă mai vadă, că are de gând să ceară divorț

Mulţumiri noi din republica Moldova și Dominica pentru celebra vrăjitoare Morgana
Mulţumiri noi din republica Moldova și Cehia pentru celebra vrăjitoare Morgana
Mulţumiri recente din Londra pentru celebra vrăjitoare Morgana

Eram complet pierdută. Soțul meu a plecat din decembrie și a luat toate lucrurile. Mi-a spus că nu vrea să mă mai vadă, că are de gând să ceară divorțul și mai presus de toate că atunci când pleacă nu se dă înapoi. La început l-am hărțuit cu mesaje, apeluri… Apoi m-am liniștit o săptămână și apoi am început din nou, i-am trimis un mic mesaj și am reușit să vorbesc la la telefon cu el dar a rămas în aceleași posturi.

Morgana 2q23

copyright vrajitoarea Morgana

Un lucru care mi se părea ciudat este că nu mi-a dat cheile de la casă, pozele fiului meu, bijuteriile mele și nici măcar nu și-a schimbat poza îin profilul de pe facebook, era încă căsătorit șia avea poze cu mine…

Nu înțelegeam și eram complet pierdută. Ce trebuia să fac? Momentan îmi lipsea profund, tare îmi plăcea să-l revad, să vorbesc cu el, să-l fac să vadă că vreau să mă schimb…. (eram foarte geloasă posesiv, nu putea face nimic). El mi-a spus că mi-a reproșat de multe ori și nu l-am luat în considerare și acum iată că a plecat pentru că s-a săturat de gelozia mea.

Un alt punct curios: când a plecat mi-a spus că m-a găsit frumoasă și mai ales că mă iubește dar a început să plângă și a vrut să mă ia ăn brațe. Nu știam ce să cred!

De asemenea, i-a spus fratelui său că îi pare rău pentru despărțirea noastră, precum și pentru mine și fiul meu. Disperată, am înțeles totuși că avea nevoie de mine, că nu dorea să mă părăsească definitiv și că, de fapt, s-a petrecut ceva grav cu el,  Parcă Dunezeu mi-a călăuzit pașii la vrăjitoarea Morgana, regina magiei negre din România ca să mă ajute să-mi recuperez soțul.

Spre surprinderea mea, am aflat în urma unui ritual de magie pe care mi l-a făcut că el avea vrăji și farmece extrem de putenice cu magia voodoo. Cea care l-a nenorocit în acest hal era tocmai prietena lui actuală, o scorpie de femei, draconic de geloasă și de posesivă.

Dar cu sprijinul prețios pe care mi l-a dat doamna Morgana, am reușit să-l scăpăm de acest rău și a venit acasă plângând, dar fericit. Suntem bine acum, slavă Domnului. Mii de mulțumiri, doamnă vrăjitoare Morgana, sunteți super.

                                                                                 Sybille, Hanovra, Germania

Contact Morgana:

0760.149.917

vrajitoarea Morgana interviu

Copyright Segra Media

Vizitaţi şi pagina mea de pe  www.vrajitoare-online.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoarero.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.com

COMMENTS