OZN-uri în Antarctica

În Antarctica, în octombrie 2014 oamenii de ştiinţă au descoperit două piramide enorme îngropate sub zăpadă. Nu ştim aproape nimic despre regiunile în

OZN surprins în sectorul japonez Syowa din Antarctica
A primit 30 de ani de carceră pentru că şi-a ucis fiul
Fantoma lui Miss Honduras era prezentă la concurs

În Antarctica, în octombrie 2014 oamenii de ştiinţă au descoperit două piramide enorme îngropate sub zăpadă. Nu ştim aproape nimic despre regiunile îngheţate ale planetei noastre iar noile descoperiri ne fac să credem că istoria omenirii va trebui să fie rescrisă.

 

oznuri-in-antarctica

Antarctica este de altfel o zonă enigmatică. Aici se presupune că ar fi principala intrare spre Agarta, Pământul găunos unde ar exista, se pare o civilizaţie extrem de avansată care de fapt, conduce Terra. Au fost observate frecvent OZN-uri la Poli care ies din adâncurile pământului, din bazele lor secrete.

Hitler nu era străin de activităţile curioase care se petrec în Antarctica şi chiar a trimis aici mai multe expediţii, ba chiar a stabilit o bază militară secrete ale cărei scopuri nu au fost niciodată divulgate opiniei publice.

Mai mult chiar, există mărturii că în această regiune inospitalieră pentru om s-ar fi dat un adevărat război între trupele britanice şi nazist, câştigat în cele din urmă de către englezi.

 

https://www.youtube.com/watch?v=v0mpewll9cc

 

COMMENTS