OZN în formă de ou în Essex, Mare Britanie

Conform BBC, un cuplu a observat la 23 iunie 1995, în Essex, Mare Britanie, un OZN de forma unui ou. La circa o ora unu dimineaţa, Pat Jones stătea pe

Vrăjitoarero, un site profesionist unde se găsesc cele mai celebre și căutate vrăjitoare din România
Vrăjitoarea Brățara, cea mai căutată din România, a dat interviu pentru TVC din Moscova
Vrăjitoarea Brățara a susținut un ritual de zi și a dat interviu pentru tv Moscova

egg-ufoConform BBC, un cuplu a observat la 23 iunie 1995, în Essex, Mare Britanie, un OZN de forma unui ou. La circa o ora unu dimineaţa, Pat Jones stătea pe pat şi nu putea să doarmă. Lumini foarte strălucitoare i-au atras brusc atenţia către fereastra casei sale (dormea cu ferestrele deschise, ca de obicei).

Pat a zărit un obiect planând deasupra unui copac. Nu semăna cu nimic cunoscut de ea. Obiectul s-a mişcat foarte repede la stânga şi a rămas imobil. Deodată, el a revenit la poziţia sa iniţială şi s-a învârtit în sensul acelor de ceas în jurul axei sale. Pat a observat scena preţ de 10 minute, apoi s-a hotărât să-şi prevină soţul.

Davis a rămas fascinat de ceea ce a văzut. Nu-i venea să creadă ochilor. El a descris un ou enorm acoperit de lumini şi suspendat pe cer. Ei nu au putut explica ceea ce au văzut. Dar ştiu perfect că nu era un avion sau un elicopter.

(Visited 127 times, 1 visits today)
Content Protection by DMCA.com

COMMENTS