OZN în formă de ou în Essex, Mare Britanie

Conform BBC, un cuplu a observat la 23 iunie 1995, în Essex, Mare Britanie, un OZN de forma unui ou. La circa o ora unu dimineaţa, Pat Jones stătea pe

Mulţumiri din Spania și Belgia pentru vrăjitoarea Venus
Viața mea s-a rezolvat după ritualurile de magie făcute de vrăjitoarea Venus
Regina magiei albe Maria Câmpina este cea mai iubită și promovată de televiziunile din întreaga lume

egg-ufoConform BBC, un cuplu a observat la 23 iunie 1995, în Essex, Mare Britanie, un OZN de forma unui ou. La circa o ora unu dimineaţa, Pat Jones stătea pe pat şi nu putea să doarmă. Lumini foarte strălucitoare i-au atras brusc atenţia către fereastra casei sale (dormea cu ferestrele deschise, ca de obicei).

Pat a zărit un obiect planând deasupra unui copac. Nu semăna cu nimic cunoscut de ea. Obiectul s-a mişcat foarte repede la stânga şi a rămas imobil. Deodată, el a revenit la poziţia sa iniţială şi s-a învârtit în sensul acelor de ceas în jurul axei sale. Pat a observat scena preţ de 10 minute, apoi s-a hotărât să-şi prevină soţul.

Davis a rămas fascinat de ceea ce a văzut. Nu-i venea să creadă ochilor. El a descris un ou enorm acoperit de lumini şi suspendat pe cer. Ei nu au putut explica ceea ce au văzut. Dar ştiu perfect că nu era un avion sau un elicopter.

COMMENTS