Oare chiar nu mai are nevoie de mine ?

Doamnă Maria Câmpina, Am o mare nevoie de a afla adevărul despre mine pentru că toată lumea crede că am un caracter urât. De şase ani trăiesc în conc

Mulţumiri din America de Nord pentru vrăjitoarea Maria din Craiova
Mulţumiri pentru vrăjitoarea Florica
Fenomen paranormal pe drumul 138 din Canada

Doamnă Maria Câmpina,
Am o mare nevoie de a afla adevărul despre mine pentru că toată lumea crede că am un caracter urât. De şase ani trăiesc în concubinaj cu un bărbat mai mare cu 7 ani decât mine, în Canada. Nu avem copii !
De circa doi ani, el a început să plece foarte des de acasă şi ne certăm serios pe această temă. Nu mai este atent cu mine deloc şi-mi lasă senzaţia că nu mai are nevoie de mine.
Sunt distrusă total, credeţi-mă ! Mereu trebuie să-i spun ce să facă, de parcă ar fi copil mic dar nu se comporta aşa în trecut! Este absent, cu mintea pierdută în altă parte, poate la o femeie sau la mai multe, nu ştiu exact.
Sunt dezgustată de concubinul meu canadian nu-l mai înţeleg. Este dură viaţa cu acest om neserios. Cred sincer că are farmece făcute şi mă tem serios pentru cuplul nostru, care simt că se va destrăma foarte repede. Ce să fac? Să rămân cu el? Chiar nu mă mai vrea?

Katy, Montreal, Canada

Regina magiei albe Maria Câmpina 11

Copyright Segra Media

În cărţi s-a arătat că acest om are vrăji făcute, ca şi tine de altfel. Trebuie să veniţi, dacă puteţi, personal la mine, la unul din cabinetele mele sau sună-mă urgent pentru detalii. Da, pot rezolva şi prin telefon !

Regina Magie Albe, clarvăzătoarea Maria Câmpina

Contact : 0723.899.909 

Vizitaţi şi siteul ei www.reginamariacampina.ro

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoarero.com
Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.com

(Visited 50 times, 1 visits today)
Content Protection by DMCA.com

COMMENTS