O familie observă lumini stranii la Tampon (insula Reunion)

O familie din Tampon a observat timp de mai multe ore lumini stranii roşiatice în fundul grădinii sale. A doua zi, nu a rămas nicio urmă a acestui OZN

O minge de lumină la Ouro Fino, Brazilia
Statuia Fecioarei Maria a rămas intactă în urma unui inceniu devastator
Cuvintele lui Nichita Stănescu

O familie din Tampon a observat timp de mai multe ore lumini stranii roşiatice în fundul grădinii sale. A doua zi, nu a rămas nicio urmă a acestui OZN.
Era mult zgomot, găinile se agitau, câinele lătra, apoi a apărut o lumină. “Ea a plecat de la sol către înalt şi a iluminat acest copac mare pe care îl vedeţi”, povesteşte Marie – Christelle Hoarau, mamă de familie, un martor privilegiat. Nimeni altcineva nu a asistat la acest spectacol. Din fericire, deşi tremura de frică, ea a avut inspiraţia de a-şi lua camera video pentru pentru a filma scena.

Réunion, Tampon foto de Jesse Allen sursa foto Wikipedia

Réunion, Tampon foto de Jesse Allen
sursa foto Wikipedia

“Îmi era într-adevăr frică, explică ea. Nu ţineam bine camera, nu am reuşit să filmez bine. Chiar şi fotografiile le-am ratat.”
Cele două minute de înregistrare video, de proastă calitate, arată mai întâi un punct roşu, apoi, după câteva secunde, o altă lumină, cu reflexii grii, cum ar putea fi o bucată de lavă pe cale de a se răci. Deodată, în dreapta obiectului, au apărut mici mase şi păreau că se îndepărtează în direcţia primei lumini.
“Aş spune că erau extratereştrii care ieşeau din nava lor”, a zis Marie – Christelle distrându-se. “Este straniu. N-am văzut asta niciodată în viaţa mea”, a zis bunica sa.
Dar cel mai straniu în această poveste, este absenţa vreunei urme lăsate de acele lumini. “Nu există nicio urmă pe sol, precizează martora. Nu au rămas indicii.”
În aceea noapte, teama a paralizat întreaga sa familie şi nimeni nu a avut curaj de a se apropia de “obiect.”
Ea spune: “Chiar i-am interzis soţului meu de a mege să vadă. Dar de acasă, se vedea foarte bine. Nu era jar, nici o sferă de foc, nicio petardă. Era drăguţ, dar straniu. Nu am văzut niciodată asta.”
După această faimoasă noapte, familia doarme destul de greu. “Sper că luminile vor reveni, zice Marie – Christelle. De data asta, voi face imagini mai bune.”

COMMENTS