Nu vreau să o pierd pe iubita mea

Ei bine, m-am decisă să vă scriu şi eu, după multe ezitări şi suferinţă adâncă. Sunt îndrăgostit de fosta mea prietenă (știu că nu e foarte original), care locuieşte în Corleone. Ne-am despărțit din cauza unei prietene de-a ei, care pusese ochii pe mine şi cum se întâmplă de multe ori, m-a avut, dar numai după ce mi-a făcut vrăji, zic eu.

Numai că fosta mea prietenă m-a rugat să mă întorc la ea, să fim din nou împreună. O clipă, am vrut şi cealaltă femeie, care a aflat manevra, a izbucnit nervos.

Ne-am certat şi acum oscilez. Nu vreau să o pierd pe iubita mea definitiv! Nu ne-am mai vorbit de 4 luni, dar eu încă o iubesc enorm, credeţi-mă. Am convingerea că ea este jumătatea mea, viaţa mea. Ce să fac? Oare chiar mi-au fost făcute vrăji şi farmece ca să nu mai fiu cu ea? Simt asta.

                                                       Luciano, Palermo, Sicilia, Italia

copyright Varsovia

copyright Varsovia

 

 

Şi nu te înşeli: ea este jumătatea ta şi trebuie să lupţi ca să fii cu această femeie care îţi este atât de dragă. Vino la mine să-ţi fac un ritual de magie puternic ca să o aduc înapoi şi să discutăm ce să faci ca să fiţi din nou împreună, dacă poţi sau pot rezolva şi prin telefon, numai după ce ne-am pus la punct cu detaliile care privesc cazul tău.

                                                                                                    Vrăjitoare Varşovia

 

  Contact : 0745.695.898, America: +1281.515.2451

 

Vizitaţi şi pagina mea de pe  www.vrăjitoarero.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoarero.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.com

(Visited 45 times, 1 visits today)

Lasă un comentariu