Ne paște un an tumultos, susține vrăjitoarea Florica

Ne va năpădi ura și va izbucni un război nuclear? Începe Apocalipsa pe planeta noastră? Un meteorit uriaș va lovi Pământul? Oamenii politici treb

Previziunile făcute de Nostradamus privind anul 2020
Astronautul Edgar Mitchell declară că nave spaţiale extraterestre au doborât rachete americane
Previziuni pentru 2020 oferite de vrăjitoarea Morgana, regina magiei negre din România

Ne va năpădi ura și va izbucni un război nuclear? Începe Apocalipsa pe planeta noastră? Un meteorit uriaș va lovi Pământul?

vrajitoarea florica la ritual 1

copyright vrajitoarea florica

Oamenii politici trebuie să dea dovadă, mai ales în acest an complicat,  2020, de prudență, de responsabilitate, de respect față de oameni și de responsabilitate față de mediul înconjurător.

Ne paște un an tumultos, cu multe amenințări, dar cea mai mare rămâne totuși terorismul, urmată de spectru unui război nuclear nimicitor pentru specia umană.

Populația planetei are de ce să se teamă, în timp ce lumea trece într-o nouă eră spirituală, complexă, care tinde spre ascensiunea astrală.

O veste bună: nu va fi sfârșitul lumii, așa cum par foarte mulți obsedați. Lumea se mișcă, știința va sparge noi granițe și pe ansamblu, lumea pe care o cunoaștem nu se va modifica semnificativ.

Resursele alimentare ale planetei noastre sunt pe cale de epuizare iar mortaliatatea va fi în creștere alarmantă… Vor fi multe cutremure și erupții vulcanice.

Anul acesta se poate considera de pe acum ca fiind unul dintre cele mai periculos din istoria omenirii. Va fi o cale spre renașterea umanității?  Un pas spre altă formă de conștiință? Viitorul ne-o va spune…

                                                                             Vrăjitoarea Florica de magie neagră

Contact: 0766.779.266

Vizitaţi şi pagina mea de pe  www.vrăjitoarero.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoarero.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.com

 

(Visited 18 times, 1 visits today)
Content Protection by DMCA.com

COMMENTS