Mulțumiri primite de tămăduitoarea și ghicitoarea Hara din San Francisco și România

Soțul mi-a spus brusc acum două luni că nu se va mai întoarce la mine pentru că mă urăște dar aveam mari îndoieli. A plecat cu o femeie căsătorită. Ti

Mulțumiri noi pentru tămăduitoarea și ghicitoarea Hara din Craiova și Slovacia
Mulțumiri foarte noi primite de tămăduitoarea și ghicitoarea Hara din Londra și Lipova
Mulțumiri venite recent pentru tămăduitoarea și ghicitoarea Hara din Ardeal și Belgia

Soțul mi-a spus brusc acum două luni că nu se va mai întoarce la mine pentru că mă urăște dar aveam mari îndoieli. A plecat cu o femeie căsătorită. Tipa și-a lăsat familia pentru soțul meu. Am stat despărțiți dar numai intervenția magică a ghicitoarei Hara a rezolvat definitiv cazul din familia mea. Soțul a revenit acasă spășit și fără bani, terminat de o femeie posesivă și dornică de a profita de un om de afaceri de mare succes dar cam instabil sentimental.

A fost o experineță profund traumatizantă pentru el, mi-a recunoscut sincer și plângând zile în șir. L-am iertat, numai de dragul copiilor. Acum, suntem bine și-i mulțumesc salvatoarei noastre deosebite și foarte serioasă.

                                                                                 Laura, San Francisco, America

 El lucrează într-un bar și acolo întâlnește multe femei dornice mereu de aventură cu oricine, sunt femei de moravuri ușoare iar soțul se dă în vânt după asta. Una chiar i-a sucit recent mințile de tot și mi l-a vrăjit pe soț până ce a pus mâna pe el și au fugit în Occident. Am fost extrem de supărată, să știți. Dar ghicitoarea Hara a reușit să-i lege cununiile acelei nenorocite și apoi el a revenit acasă, din fericire. Mii de mulțumiri din suflet.

                                                                                              Roberta, Brăila, România

 Am trecut prin coșmar! Fosta lui soție s-a ținut de capul lui să revină la ea și soțul meu a cedat incredibil, deși jura că mă iubește peste tot. Nu am vrut să cred, îl iubeam aproape necondiționat. Mi-a spus însă că nu mai vine la mine și că și-a găsit fericirea vieții … o mulțime de lucruri care m-au durut mult, mult, foarte dure. Am sperat că va reveni totuși acasă dar numai intervenția salutară a doamnei tămăduitoare Hara l-a readus în brațele mele și l-a scăpat și de alcoolism. Mii de mulțumiri sincere.

                                                                                               Florica, Vaslui, România

Contact:

0761.867.688

tamaduitoarea Hara

copyright tamaduitoarea Hara

Vizitaţi şi pagina mea de pe  www.vrajitoare-online.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoarero.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.com

 

Content Protection by DMCA.com

COMMENTS