Mulţumiri pentru clarvăzătoarea Malvina

Am 42 de ani, nu am fost căsătorită și nici relații amoroase de durată n-am avut des. Am apelat la clarvăzătoarea Malvina care, pe baza datelor personale și numele de botez, mi-a dezlegat cununiile și sporul, dar mi-a ghicit şi viitorul prin citirea aurei mele. Acum sunt căsătorită și fericită. Apelați cu încredere la ea. Felicitări din suflet!

                                                               Beatrice, Lyon, Franţa


Mulțumesc clarvăzătoarei Malvina pentru că mi-a adus acasă soția după ce aceasta mă părăsise de un an. M-a lecuit totodată şi de patima beției și mi-a readus încrederea în mine şi spor în afaceri.

                                                            Despina, Milano, Italia

 

 

Mulţumesc clarvăzătoarei Malvina care cu puterea lăsată de la Dumnezeu a făcut această minune şi mi-a scos fetiţa din ghearele morţii, aflându-se în moarte clinică. Cu credinţă şi har a făcut ceea ce medicii nu au reuşit! Voi rămâne veşnic recunoscătoare!

Daca aveţi orice fel de problemă, dacă aveţi farmece, dacă soţul sau soţia a plecat pe căi greşite, dacă aveţi probleme cu alcoolul, dacă aveţi probleme cu impotenţa, dacă firma vă merge prost, nu ezitaţi să o apelaţi. Cu sufletul ei mare vă va ajuta şi vă alungă relele şi necazurile din viaţa dumneavoastră.

                                                          Ludmila, Koln, Germania

 

 

Aş dori să fac cunoscută problema pe care am avut-o înainte de a afla de clarvăzătoarea Malvina. Sunt căsătorită de 5 ani şi am fost la spitale, am ţinut posturi, am fost şi la măicuţe, fara niciun rezultat. Îmi doream un copil, eu şi soţul meu, nu puteam să fim fericiţi fără să avem un copil. Recunosc că avem tot ce ne dorim, dar ce ne lipsea cel mai mult era zâmbetul minunat al unui copilaş care să ne umple viaţa.

La o vizită în România la mama mea şi din simplă curiozitate şi în acelaşi timp ca o ultimă şansa am dat peste acest site şi am găsit-o pe  doamna Malvina

Am apelat la ea cu durere în suflet şi fără nicio speranţă, i-am spus numele de botez iar ea mi-a spus tot ce mă interesa şi că nu pot avea nici un copil. Am rugat-o să mă ajute şi să dezlege blestemul de infertilitate. Din două şedinţe mi-a scos argintul viu şi am rămas însărcinată. Acum port în pântec un băieţel iar eu şi soţul meu suntem foarte fericiţi şi împliniţi, acum ne putem bucura de familia noastră. Doar Dumnezeu mi-a dat putea şi înţelepciunea să aplez la ea şi să ne aducă fericirea în familie. Mii de mulţumiri şi o recomand tuturor.

                                                               Anita, Barcelona, Spania

 

 

copyright Malvina

copyright Malvina

 

Contact: 0761.059.788

 

Vizitaţi şi pagina mea de pe  www.vrăjitoarero.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoarero.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.com

(Visited 10 times, 1 visits today)

Lasă un comentariu