Mulţumiri pentru celebra vrăjitoare Anastasia Venus din Viena și Monte Carlo

Soția mi-a spus cu o mare cruzime în ochi că nu se va mai întoarce la mine pentru că mă urăște dar aveam mari îndoieli, vă spun sincer, deoarece proce

Soția mea a fugit cu șeful ei care a vrăjit-o
Mulţumiri din Baia Mare și Anglia pentru vrăjitoarea Anastasia Venus – cream mai puternică vrăjitoare din Europa
Mulţumiri din Islanda și America pentru vrăjitoarea Anastasia Venus

Soția mi-a spus cu o mare cruzime în ochi că nu se va mai întoarce la mine pentru că mă urăște dar aveam mari îndoieli, vă spun sincer, deoarece proceda în acest mod ca să mă facă să o urăsc și s-o las apoi în pace, să nu o mai caut. Da, era un joc, dar unul diabolic. A plecat cu un bărbat căsătorit.

Tipul și-a lăsat familia pentru soția mea, din dorința unei aventuri aproapre fără viitor deoarece ea era dependentă de mine financiar. Am stat despărțiți 3 ani dar numai intervenția magică a vrăjitoarei Anastasia Venus din București a rezolvat definitiv cazul din familia mea. Soțul a revenit acasă spășit și fără bani, terminat de acel om posesiv și dornic de a profita de trupul ei. Ce mai, a fost o proastă!

A fost o experineță profund traumatizantă pentru ea, mi-a recunoscut sincer și plângând cu lacrimi de crocodil. Aam iertat-o, dar numai de dragul fetițelor noastre. Ce vină aveau ele? Acum, suntem bine și-i mulțumesc salvatoarei noastre.

                                                                                       Wolfgang, Viena, Austria

 El lucrează în continuare  într-un bar și acolo întâlnește multe femei dornice de aventură, este clar. Una i-a sucit mințile de tot și mi-a vrăjit soțul până ce a pus mâna pe el și au fugit în lume. Am fost extrem de supărată. Dar vrăjitoarea Anastasia Venus a reușit să-i lege cununiile acelei nenorocite și apoi el a revenit acasă, din fericire. Mii de mulțumiri sincere din principatul Monaco.

                                                                                              Iulia, Monte Carlo

 Fosta lui soție s-a ținut de capul soțului meu să revină la ea și a cedat prostește acestei ispite femeiești, nu s-a gândit la ceea ce lasă în urmă și mai ales la ssuferința mea adâncă. Nu am vrut să cred, îl iubeam aproape necondiționat. Mi-a spus că nu mai vine la mine și că și-a găsit fericirea vieții … o mulțime de lucruri care m-au durut mult.

Am sperat că va reveni totuși acasă dar numai intervenția salutară a doamnei vrăjitoare Anastasia Venus l-a readus acasă și l-a scăpat și de alcoolism. Mii de mulțumiri sincere. Vă sunt recunoscătoare pe vecie. O femeie seriasă și profesionistă.

                                                                                         Malena, Viena, Austria

DSCN2148

Copyright Segra Media București

Telefoane:

 0744.218.933, 0764.106.694

Vizitaţi şi pagina mea de pe  www.vrajitoare-online.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoarero.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.com

 

COMMENTS