Mulţumiri din Târgu Mureș și Italia primite de cea mai puternică vrăjitoare din Europa – vrăjitoarea Anastasia Venus

Mi-a spus că nu se va mai întoarce la mine pentru că mă urăște dar aveam mari îndoieli despre asta. A plecat cu o femeie căsătorită, da, m-a lăsat bal

Mulţumiri din România și Praga primite de cea mai puternică vrăjitoare din lume – vrăjitoarea Anastasia Venus
Mulţumiri extrem de noi din Târgu Mureș și Arad primite de cea mai puternică vrăjitoare din Europa – vrăjitoarea Anastasia Venus
Vrăjitoarea Anastasia Venus se află în Satu Mare și Baia Mare la cererea clienților

Mi-a spus că nu se va mai întoarce la mine pentru că mă urăște dar aveam mari îndoieli despre asta. A plecat cu o femeie căsătorită, da, m-a lăsat baltă. Tipa și-a lăsat familia pentru soțul meu, la rândul ei. Am stat despărțiți 4 ani grei și dureroși la maxim dar numai intervenția magică a vrăjitoarei Anastasia Venus, mare profesionistă în magie, a rezolvat definitiv cazul din familia mea. Soțul a revenit acasă spășit și fără bani, terminat de o femeie posesivă, rea, aspră la suflet și dornică de a profita de un om de afaceri cu bani la discreție.

A fost o experineță profund traumatizantă pentru el, mi-a recunoscut sincer și plângând cu lacrimi de crocodil, cum se spune. L-am iertat, dar numai de dragul copiilor noștri, care aveau nevoie de un tată. Acum, suntem bine și-i mulțumesc salvatoarei noastre, doamna Venus.

                                                                                       Doina, Târgu Mureș

vrajitoarea Venus 224

copyright vrajitoarea Venus

El lucrează într-un bar și acolo întâlnește multe femei dornice de aventură. Una i-a sucit mințile de tot și mi l-a vrăjit pe soț până ce a pus mâna pe el și au fugit în lume. Am fost extrem de supărată de lașitatea lui. Dar vrăjitoarea Anastasia Venus a reușit să-i lege cununiile acelei nenorocite și apoi el a revenit acasă, din fericire. Mii de mulțumiri sincere.

                                                                                             Eva, Roma, Italia

 V-am căutat foarte mut, doamnă vrăjitoare Anastasia Venus dar chiar a meritat. Reamintesc, pe scurt, povestea mea. Fosta lui soție s-a ținut de capul lui să revină la ea și soțul meu a cedat prostește. Nu am vrut să cred, îl iubeam aproape necondiționat. Mi-a spus că nu mai vine la mine și că și-a găsit fericirea vieții … o mulțime de lucruri care m-au durut mult. Am sperat că va reveni totuși acasă dar numai intervenția salutară a doamnei Venus l-a readus în brațele mele și l-a scăpat și de alcoolism și de patima drogurilor. Mii de mulțumiri sincere.

                                                                                               Carla, Florența, Italia

 Telefoane:

 0744.218933, 0764.106.694

Vizitaţi şi pagina mea de pe  www.vrajitoare-online.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoarero.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.com

COMMENTS