Mulţumiri din Irlanda și Baia Mare pentru vrăjitoarea Anastasia Venus

Nu visam vreodată că o să ajung să mi se facă vrăji, tocmai mie, care le luam în desconsiderare și făceam bășcălie când auzeam de așa ceva. Numai că b

Mulţumiri din Cehia și Serbia pentru vrăjitoarea Venus
Mulţumiri pentru vrăjitoarea Morgana primite din Italia
Mulţumiri noi din Ardeal și Italia primite de cea mai puternică vrăjitoare din lume – vrăjitoarea Anastasia Venus

Nu visam vreodată că o să ajung să mi se facă vrăji, tocmai mie, care le luam în desconsiderare și făceam bășcălie când auzeam de așa ceva. Numai că bunica iubitei mele, o femeie rea, diabolică, vrăjitoare de magie neagră, care nu vedea cu ochi buni relaţia mea cu jumătatea vieții mele, a făcut răul şi am ajuns să nu mai ştiu de mine, să pierd totul şi să mă îndepărtez de toți oamenii din viața mea, inclusiv de inima mea scumpă, care practic nu mă mai recunoștea și se înspăimânta când eram împreună, din păcate tot mai rar, admit sincer.

Dar datorită doamnei vrăjitoare Anastasia Venus, am reuşit să scap de farmece şi vrăji, de răul trimis cu păpușa voodoo. Mii de mulţumiri şi o recomand tuturor.

                                                                                      Michael, Dublin, Irlanda

 Mă simţea din ce în mai ciudat. Soţia m-a părăsit brusc şi am trecut în depresie teribilă și alcoolism, eram furios la culmea pe toți și pe toate, aiuream, m-am îmbolnăvit grav. Am început să beau mult. Numai doamna vrăjitoare Anastasia Venus a reuşit să mă scape de acest viciu păcătos cu ritualurile ei deosebite de magie. Mulţumesc mult de tot.

                                                                                Remus, Baia Mare, România

 Aduc sincere mulţumiri doamnei vrăjitoare Anastasia Venus. Soţul mă părăsise pentru o altă femeie, desfrânată şi beţivă. În urmă cu 2 ani de zile am aflat de doamna Venus şi cu o singură şedinţă de magie, mi-a readus soţul, care mă părăsise ca un laș, lăsându-mă cu 2 copii să-i cresc singură. Mii de mulţumiri sincere, chiar meritați din suflet!

                                                                                   Johanna, Limerick, Irlanda Valencia, Spania

Telefoane:

 0744.218.933, 0764.106.694

Vrăjitoarea Anastasia Venus 55c

copyright Vrăjitoarea Anastasia Venus

Vizitaţi şi pagina mea de pe  www.vrajitoare-online.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoarero.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.com

 

COMMENTS