Mulţumiri din Germania şi America pentru prezicător astrolog Gergely Rogere

Ţin să-mi exprim mulţumirea enormă pe care o port în suflet pentru prezicătorul Gergely Eduard, care a reuşit să-mi salveze mama, bolnavă cu argintul

Mulţumiri recente pentru vrăjitoarea Mercedeza din Craiova
Mulţumiri recente din America pentru Regina Magiei Albe din România, Maria Câmpina
Mulțumiri din Anglia și America pentru regina magiei albe Maria Câmpina

Ţin să-mi exprim mulţumirea enormă pe care o port în suflet pentru prezicătorul Gergely Eduard, care a reuşit să-mi salveze mama, bolnavă cu argintul viu. Nu am cuvinte pentru a exprima tot ceeea ce simt pentru el.

                                                                       Analysa, Denver, S.U.A.

 Soţia mea a fugit cu un aventurier care i-a sucit minţile. Am crezut cu adevărat că nu voi rezista acestui şoc imens. Dar graţie prezicătorului Gergely Eduard, am reuşit să mă reîmpac cu ea, deşi crezusem sincer că totul este pierdut pentru noi doi. Acum, o ducem bine şi trăim o nouă poveste de dragoste datorită prezicătorului Gergely Eduard.

                                                                        Rudy, Koln, Germania

Am fost în pragul unei depresii din cauză că eram pe cale de a da faliment cu firma. Noroc cu prezicătorul Gergely Eduard care, aflând de necazul meu şi de duşmanii care m-au încolţit, a făcut tot ceea ce i-a stat în putinţă ca să mă ajute. Şi a reuşit! Mulţumesc de mi de ori, din suflet.

                                                                       Rolf, Bonn, Germania

Sunt convins că în viaţă, trebuie să mai ai şi noroc. Eram supărat pentru că eşuasem dramatic în viaţa amoroasă. Prietena mea a fugit cu şeful ei. Distrus, am dat peste anunţul prezicătorului Gergely Eduard care, s-a oferit să mă ajute. Are mult har, sunt ferm convins acum! Mulţumesc mult. Mi-a adus-o înapoi şi suntem chiar fericiţi.

                                                                  Michael, New York, SUA

Am trecut prin momente penibile, de umilinţe şi de mare confuzie. Cineva mi-a trimis argintul viu şi numai datorită prezicătorului Gergely Eduard am reuşit să scap de această mare problemă. Mulţumesc mult şi îl recomand cu căldură.

                                                                  Inge Bella, Berlin, Germania

 

 

copyright Gergely Eduard Rogere

Contact:

 0741.430.118  

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoarero.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.com

Content Protection by DMCA.com

COMMENTS