Mulţumiri din Croația și Italia pentru vrăjitoarea Anastasia Venus

Știți ce tragedie este aia să rămâi cu patru copii? Soțul meu laș și afemeiat m-alăsat baltă şi a plecat cu o prietenă neserioasă, în care avusesem ma

Mulţumiri noi din Satu Mare și Oradea pentru vrăjitoarea Anastasia Venus
Mulţumiri pentru tămăduitoarea Lovența Valentina primite din Nicaragua și Anglia
Mulţumiri pentru tămăduitoarea Lovența Valentina primite din Islanda și Anglia

Știți ce tragedie este aia să rămâi cu patru copii? Soțul meu laș și afemeiat m-alăsat baltă şi a plecat cu o prietenă neserioasă, în care avusesem mare încredere. Era mereu în casa noastră și știa cele mai mici secrete ale mele. Tocmai de aceea i-a fost ușor să-l determine pe el să fugă împreună în lumea mare.

Vai, Doamne, ce supărată am fost… Am plâns enorm. Apoi, încet încet mi-am rtevenit din acest șoc și am apelat la diferite vrăjitoare, dar fără prea mare succes, din păcate. Norocul mi-a surâs în cele din urmă când am ajuns la vrăjitoarea Anastasia Venus, care cu marele său har m-a ajutat să-l facă să revină acasă, nici acum nu știu cum. Sunt extrem de liniștită şi aduc cuvenitele mulţumiri acestei binefăcătoare care mi-a salvat căsnicia, când nici nu mai credeam.     

                                                                                                                                                                                                       Jelenka, Zagreb, Croația

 Multă vreme, iubitul meu avea cununiile legate şi nu știa în timp ce eu nu credeam în magie, vrăji și voodoo. Se petreceau lucruri bizare cu el, dorea să fim împreună dar nu reușeam deloc. Din fericire, cea care l-a salvat de acest pericol este vrăjitoarea Anastasia Venus care a știu perfect să-i anihileze vrăjile făcute cu magia voodoo de către o rivală de-a mea. Cu leacurile ei secrete şi cu harul său magic l-a salvat și uite că în prezent suntem împreună, căsătoriți. Mulţumesc enorm.

                                                                                                                                                                                                                                Valeria, Veneția, Italia

 Vreau să aduc pe această cale mii de mulţumiri doamnei vrăjitoare Anastasia Venus.  Aceasta mi-a scos argintul viu, boala de care sufeream în tăcere și care m-a copleșit. Nu știu cum am luat-o și ce m-aș fi făcut fără acest ajutor prețios. Am aflat că cineva din anturajul meu mi-a vrut răul, o femeie diabolică care a investit banii mulți pentru distrugerea mea. Nu a reușit deoarece am alături un înger păzitor la care și voi puteți apela, dacă vreți. Sunt o femeie fericită graţie acestei doamne minunate. Mii de mulţumiri !

                                                                                     Maria, Verona, Italia

Telefoane:

 0744.218.933, 0764.106.694

DSCN2148

Copyright Segra Media București

Vizitaţi şi pagina mea de pe  www.vrajitoare-online.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoarero.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.com

Content Protection by DMCA.com

COMMENTS