Mi-a adus-o în braţe după o despărţire dureroasă

Am apelat la vrăjitoarea Melisa din România, pe care o cunosc din Los Angeles, California,  pentru că aveam nevoie de sfatul şi ajutorul ei. Eram pier

Mulţumiri din America pentru vrăjitoarea Venus și sora ei, vrăjitoarea Brățara
Vrăjitoarea Florica de magie neagră
Parcă eram blestemată

Am apelat la vrăjitoarea Melisa din România, pe care o cunosc din Los Angeles, California,  pentru că aveam nevoie de sfatul şi ajutorul ei. Eram pierdut…

copyright Melisa

copyright Melisa

Nu de foarte mult timp, m-am întâlnit cu o femeie minunată, femeia la care am visat mereu… am fost dependent de această imagine, se potrivește cu tot ce am visat întotdeauna. Dar, am făcut o mare greșeală în viața mea.

Această bijuterie ascunsă în vârstă de 21 de ani, o blondină super sexy, avea alte ambițiile decât mine. Era prea frumos ceam vrut eu! Open-minded, foarte inteligentă, spontană, veselă, era idealul meu, ce mai, este purul adevăr.

Ne-am dorit să facem toate nebuniile din lume, să încălcăm toate regulile de convieţuire civilizată, cum ne învață religia, de pildă. Eram nişte nebuni îndrăgostiţi.

Ne-am decis să mergem în vacanță în Montana, timp de patru zile pentru a ne cunoaşte şi mai bine și pentru a discuta despre un posibil viitor comun.
Nu știu de ce, probabil, de teamă să nu o pierd, am mințit în legătură cu trecutul meu. Și că eram de 5 ani în căutarea acestui tip de fată … Nu am reușit mereu să-i spun adevărul … dar de fiecare dată când doream am auzit o voce în capul meu spunându-mi “dacă-i spui, o pierzi.” M-am învinuit atât de mult pentru că i-am ascuns adevărul, care bănuiam că o va deranja.. şi am mințit-o cu neruşinare.

Mă simţeam ca un mincinos patologic! Mă dorea onest și sincer cu ea … Am mai fost căsătorit. Ea a aflat, nu ştiu cum şi m-a părăsit fără regrete, ceea ce era deja destul de greu de suportat, dureros la maxim. Din fericire, am apelat la doamna Melisa, cu care m-am împrietenit şi uite că mi-a adus-o în braţe. Ce aş fi dorit mai mult? Sunt în extaz!! Mii de mulţumiri.

                                                                                      Nicholas, Denver, SUA

  

copyright Melisa

copyright Melisa

Contact: 0723.448.874, 0744.929473

Contact telefon SUA: +17142767180

 

 

copyright MelisaAdresă Facebook:  https://www.facebook.com/vrajitoarea.melisa

 Vizitaţi şi pagina mea de pe  www.vrăjitoarero.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoarero.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.com

(Visited 96 times, 1 visits today)
Content Protection by DMCA.com

COMMENTS