Mesaje extraterestre detectate

Primul mesaj (cu extratereştri) datează din 1899. Nikola Tesla a interceptat în laboratorul lui din Colorado semnale stranii care denotau prezenţa une

Cântăreaţa de muzică country Taylor Swift fost agresată sexual
Îngeri zburând în Colorado
Miracolul Mike, cocoşul care a trăit 18 luni fără cap

Primul mesaj (cu extratereştri) datează din 1899. Nikola Tesla a interceptat în laboratorul lui din Colorado semnale stranii care denotau prezenţa unei inteligenţe extraterestre. Conform lui, fiinţe tehnic foarte avansate încercau de a intra în comunicare cu noi.

Nikola Tesla foto de Napoleon Sarony sursa Wikipedia

Nikola Tesla foto de Napoleon Sarony sursa Wikipedia

În 1921, Guglielmo Marconi, a interceptat semnale aparent codate din spaţiu. În 1924, în momentul cel mai apropiat de planeta Marte, doctorul David Tood, profesor de astronomie la colegiul Amherst, a înregistrat semnale radio de origine neindentificată. Alte semnale inexplicabile au fost primite în 1927, 1928 şi 1964, după spusele doctorului Ronald Bracewell de la Institutul de Radio Astronomic de la Universitatea din Stanford.
În 1959, NASA a interceptat semnale de la un satelit necunoscut orbitând în jurul Terrei. În acelaşi an, National Science Foundation, a pus bazele unui program de ascultare a mesajelor spaţiale.

COMMENTS