Mă bate şi nu-l mai suport

Stimată doamnă Morgana, Am 36 de ani, doi copii şi trăiesc în concubinaj de 10 ani cu un bărbat ciudat. Nici eu nu ştiu de ce continui să rămân alătu

Vrăjitoarea Morgana m-a scăpat de rivală
A primit 30 de ani de carceră pentru că şi-a ucis fiul
M-a părăsit dar totuşi nu pot să-l iert sub nicio formă

Stimată doamnă Morgana,
Am 36 de ani, doi copii şi trăiesc în concubinaj de 10 ani cu un bărbat ciudat. Nici eu nu ştiu de ce continui să rămân alături de el. Nu a fost niciodată iubăreţ cu mine şi-i lipseşte afecţiunea şi tandreţea. Mă umileşte mult şi mă face des să sufăr. Are o plăcere sadică de a mă vede astfel, nu ştiu de ce. Sunt disperată.
În primii ani, totul a mers bine. Dar de la naşterea fetiţei mele, s-a schimbat profund. A început să bea şi să umble cu femeile non stop. Este tare nesuferit. Mă şi bate! Nu-l mai suport… Comunicarea cu el este foarte dificilă şi-mi spune mereu că nu-i pasă de mine. Mă vede plângând şi mă acuză de multe. Ce să fac? Este jumătatea mea? Să rămân cu el?

Daniela, Ploieşti

 

foto: copyright Segra Media

foto: copyright Segra Media

În zodie s-a arătat că el nu este jumătatea ta şi că vei avea probleme şi mai mari în continuare. Nu are o femeie, ci mai multe. Instabilitatea lui te afectează şi-ţi va ruina viaţa şi familia. Sună-mă pentru a stabili o şedinţă.

Vrăjitoarea Morgana

Telefon:

0760.149.917

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoarero.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.com

COMMENTS