M-a asigurat că soţul meu afemeiat se va potoli după ce va interveni ea

Am avut ghinion în viaţă, în dragoste. M-am încurcat cu un bărbat plin de bani, căsătorit şi cu fiţe, care considera că totul i se cuvine. Pe vremea a

Mulțumiri noi din Italia și Grecia pentru regina magiei negre vrăjitoarea Morgana
Vreau să înţeleg dragostea mea pentru cel care mă trădează
Soţia s-a încurcat cu vărul meu

Am avut ghinion în viaţă, în dragoste. M-am încurcat cu un bărbat plin de bani, căsătorit şi cu fiţe, care considera că totul i se cuvine. Pe vremea aceea, nu mă interesau detaliile, ci cum să profit mai mult de avantajele relaţiei amoroase cu acest bărbat simpatic şi cu o carieră de succes în afaceri. Nu mă gândeam că mă voi încurca foarte tare cu el şi că orice se plăteşte în viaţă.

De fapt, relaţia mea cu el o vedeam ca pe o simplă aventură şi nu doream să mă complic prea tare. Nici el, aşa mi-a lăsat de înţeles. Ne simţeam foarte bine împreună, ne vedeam de 2-3 ori pe zi, atunci când putea el. Nu era obsedat de mine. Îl plăceam, mă dorea, iată povestea. Nu-mi puneam problema dacă îl merit sau nu, v-am spus, doar avantajele materiale, pe care mi le oferea el contau al naibii de tare. Era foarte bogat şi câştiga enorm.

Mă ghidam după instinctul meu feminin şi nu am dat niciodată greş, vă asigur. Era o relaţie exclusiv sexuală nu de durată, cel puţin eu aşa o vedeam. Ca pe o provocare. Dar el s-a îndrăgostit de mine şi până la urmă i-am devenit soţie. A intrat în politică la vârf şi atunci a început marele calvar pentru mine.

M-a înşelat cu multe colege de partid care îl curtau cu asiduitae şi am apelat, prin intermediul unei prietene artiste de la Hollywood, la vrăjitoarea Florica, chiar la Los Angeles. Aceasta mi-a spus că voi avea multe de tras cu el căci este un mare afemeiat, dar că nu va renunţa niciodată la mine. Când a intrat în campanie alături de Trump, din echipa căruia a făcut parte, m-am şocat de nebuniile lui şi am crezut că vom divoţa!

Dar doamna Florica m-a asigurat că soţul meu afemeiat se va potoli după ce va interveni ea şi după ce-i va face vrăji şi ritualuri care să-l ţină lângă mine. Din fericire, a reuşit asta şi-i mulţumesc imens. Doamna Florica m-a  întristat când am auzit că se va întoarce în România. Mii de mulţumiri din partea mea din Washington D.C., capitala Americii.

                                                                         Ashley, Washington D.C., SUA

 

 

copyright Florica

copyright Florica

 

 

Contact: 0766.779.266

 

 

Vizitaţi şi pagina mea de pe  www.vrăjitoarero.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoarero.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.com

 Vizitaţi şi pagina mea de pe facebook   https://www.facebook.com/florica.elena.9

Mă puteţi găsi şi pe whatsapp

Content Protection by DMCA.com

COMMENTS