M-a anunțat că povestea noastră s-a terminat

Partenerul meu m-a anunțat cu zâmbetul pe buze că povestea noastră s-a terminat, că trebuie să plece de acasă cât mai repede pentru o femeie de moravu

Cu ce am greșit în relaţia noastră amoroasă?
Eram foarte fericiţi în Spania dar ea a fugit cu un aventurier în Australia
Mulţumiri pentru vrăjitoarea Venus din Anglia și Italia

Partenerul meu m-a anunțat cu zâmbetul pe buze că povestea noastră s-a terminat, că trebuie să plece de acasă cât mai repede pentru o femeie de moravuri uşoare.
Avem copii şi o mare responsabilitate, cred eu. Nu găseam cuvinte, eram profund dezgustată şi ca paralizată, şocată total. Nu înțelegem ce se întâmplă cu el şi cu noi.

Cândva, eram cu adevărat nebuni unul după celălalt, imposibil de separat, dar brusc el s-a schimbat radical şi asta mă doare cel mai tare. A şters cu buretele trecutul comun, nu i-a păsat nicio secundă!

Zilele noastre de fericire pură au apus definitiv. Disperată, apelez la dvs., Regina Magiei Albe, doamna Maria Câmpina pentru a şti cine s-a băgat între noi şi dacă avem făcute vrăji, farmece sau ceva de felul ăsta. Cine ne vrea răul? Mulţumesc mult pentru răspuns, vă rog nu mă ocoliţi.

                                                                                         Miranda, Roma, Italia

 

 

copyright:  clarvazatoarea Maria Campina

copyright: clarvazatoarea Maria Campina

 

La deschiderea cărţilor mele am văzut că soţul tău este afemeiat şi destul de duplicitar. Nu te mai iubeşte, este adevărat şi are o relaţie cu cineva din anturajul tău! dar nu este unica persoană cu care s-a încurcat, din păcate pentru tine…

Nu, el nu este jumătatea ta şi dacă vei continua relaţia cu acest bărbat, rişti să ai o mare decepţie sentimentală, te va distruge total. Dar dacă vrei totuşi, voi face un ritual special pentru tine. Sună-mă şi vino la cabinetul meu să vedem ce-i de făcut.

 

                                                                             Maria Câmpina,

                                                Regina Magiei Albe din România

 

 

Contact : 0723.899.909, 021.6676516

 

Vizitaţi şi pagina mea de pe  www.vrăjitoarero.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoarero.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.com

 

(Visited 62 times, 1 visits today)
Content Protection by DMCA.com

COMMENTS