M-am confruntat cu o problemă sentimentală delicată

M-am confruntat cu o problemă sentimentală delicată și gravă cu o colegă blondă superbă dar instabilă emoţional, din păcate. Mi-a plăcut de la început

Mulţumiri din Jamaica și Italia pentru clarvăzătoarea mama Maria din Buzău
Mulţumiri pentru vrăjitoarea de renume Elena Minodora din SUA și Italia
A prevăzut un viitor sumbru cuplului şi probleme delicate cu legea pentru soţul meu

M-am confruntat cu o problemă sentimentală delicată și gravă cu o colegă blondă superbă dar instabilă emoţional, din păcate. Mi-a plăcut de la început, ne-am împrietenit repede şi o vreme, chiar a fost frumoasă povestea noastră. Numai că ultimele luni au fost însă de coşmar căci m-a părăsit și a plecat cu cel mai bun prieten al meu în Spania. Răutăcioasă, mi-a trimis poze pe mobil sărutându-se cu el, numai ca să-mi facă în ciudă, vă dați seama!
Pentru că știam că mă iubește totuşi, am început să caut o vrăjitoare care să mă ajute pentru a obține iubirea ei din nou şi înţelegerea pentru mine. Doream să fim mereu împreună, desigur, dar cu orice preț.
Eram cel “fermecător, frumos și interesant” şi doream să redevin aşa cum mi-a zis ea cândva că sunt. M-a ajutat enorm vrăjitoarea Delia din Craiova. Acum, sunt din nou cu ea şi sunt extrem de fericit. Mii de mulţumiri sincere pentru această realizare care mă face să renasc!

Alex, Roma, Italia

Contact: 0753.680.091

delia noua

Copyright Delia

Vizitaţi şi pagina mea de pe  www.vrăjitoarero.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoarero.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.com

COMMENTS