M-a părăsit pentru o poloneză

Doamnă Melisa, Iubesc, sufăr şi-mi consum resursele sufleteşti pentru un bărbat care îşi bate joc de mine crunt, din păcate. Mă amăgeşte şi mă joacă

Mulţumiri pentru vrăjitoarea Rodica Gheorghe
Mă tem că cineva vrea să ne despartă
A devenit distant şi se teme de responsabilităţi

Doamnă Melisa,
Iubesc, sufăr şi-mi consum resursele sufleteşti pentru un bărbat care îşi bate joc de mine crunt, din păcate. Mă amăgeşte şi mă joacă pe degete, nu se gândeşte cât rău îmi provoacă cu purtarea lui nebună.
M-a înşelat de câteva ori dar l-am iertat şi asta l-a încurajat enorm. M-a părăsit pentru o poloneză căsătorită, însă libertină. L-am prevenit să nu facă asta, pentru că se va distra cu el, îi va cheltui banii însă nu vor rămâne împreună.
Din păcate, am avut mare dreptate. Acum, este cu o puştoaică italiancă din Milano. S-a mutat la ea şi mă ignoră, nu-mi răspunde la telefoane. Cred sincer că cineva i-a făcut vrăji pentru a sta departe de mine. Ce să fac? Ce? Vreau cu el, asta ştiu perfect.

Carla, Paris, Franţa

Melissa si Dan Capatos copyright vrajitoarea Melissa

Melissa si Dan Capatos
copyright vrajitoarea Melissa

La deschiderea cărţilor de tarot s-a arătat că ai nevoie de un descântec pentru a putea să te iubească din nou şi pentru ca voi să fiţi mereu împreună. Pentru dezlegare de cununii, sunaţi-mă cât mai repede ca să încep lucrarea magică.

Vrăjitoarea Melisa

Contact: 0723.448.874, 0744.929473

Adresă Facebook:  https://www.facebook.com/vrajitoarea.melisa
Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.com
Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.ro

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoarero.com

(Visited 181 times, 1 visits today)
Content Protection by DMCA.com

COMMENTS