M-a obligat să avortez apoi m-a părăsit ca un laș

Eram așa de rea, știam asta, iar el foarte bun. A fost minunat o vreme. Aveam proiecte de viață comună, ne-am iubit unul pe altul foarte puternic, rec

Căsnicia mea s-a pulverizat în timpul pandemiei de Coronavirus
Mulţumiri din Italia și Belgia pentru faimoasa vrăjitoare Elena Minodora
Mulţumiri pentru clarvăzătoarea Lorena din Grecia Italia

Eram așa de rea, știam asta, iar el foarte bun. A fost minunat o vreme. Aveam proiecte de viață comună, ne-am iubit unul pe altul foarte puternic, recunosc. Dar după 7 luni de relație, am rămas însărcinată, apoi am avut un grav accident de maşină și reacția lui a fost definitivă. Am avortat, dar asta numai la  cererea lui. Am acceptat pentru că doream să rămân cu el!

Mi-a cerut asta şi m-am supus pentru că nu doream să-l pierd, da. Nu-mi venea să cred, pot înțelege răul, absurdul însă… asta e. M-am sacrificat! De ce? Merita? Într-o seară,  el mi-a spus că totul s-a terminat, dar prin SMS, era laş de cea mai joasă speță. Nu dorea să mă mai vadă!

Mă doare şi sunt tristă, simt că l-am pierdut pe vecie, nu mă mai vrea, am greșit. El știe că nu merge în direcția bună dar tace, mă evită. Poate este cu alta!  Ce s-ar putea schimba în mintea mea? Îmi lipsește într-adevăr. Ce să fac?

Disperată, am căutat-o pe vrăjitoarea Vanessa, prințesa magiei negre, despre care am auzit numai lucruri bune de la multe prietene care i-au solicitat ajutorul şi pe care le-a rezolvat. Graţie harului ei, am putut să fiu din nou cu iubitul meu. L-a readus la mine şi-i sunt profund recunoscătoare!

Mii de mulţumiri, este o adevărată minune pentru mine, tocmai când îmi pierdusem orice speranţă şi am crezut că l-am pierdut pe alesul inimii mele. Sunt tare fericită, recunosc sincer.

                                                                                    Sibylle, Hanovra, Germania

vrajitoarea Vanessa 7771

copyright vrajitoarea Vanessa

Contact: 0723.620.692

Vizitaţi şi pagina mea de pe  www.vrăjitoarero.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoarero.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.com

(Visited 8 times, 1 visits today)
Content Protection by DMCA.com

COMMENTS