M-a înșelat cu colegul său de serviciu

Am o relație de 3 ani cu o tipă frumoasă și trăim împreună de 5 luni ciudate, pot spune. Am aflat că m-a înșelat cu colegul său de serviciu care, apro

A fost un an plin de realizări jurnalistice pentru www.vrajitoarero.com
Mulţumiri din Anglia și Serbia pentru vrăjitoarea Venus
Mulţumiri pentru vrăjitoarea Maria din Craiova

Am o relație de 3 ani cu o tipă frumoasă și trăim împreună de 5 luni ciudate, pot spune. Am aflat că m-a înșelat cu colegul său de serviciu care, apropo, l-a invitat la ea pentru o băutură și să discute ceva. În cele din urmă, ați înțeles că nu este un coleg, ci un amant…

L-am descoperit căutându-i telefonul și m-am prăbușit literalmente … Am discutat cu ea despre ceea ce s-a petrecut dar fără mari rezultate. În cele din urmă, i-am reproșat multe lucruri, m-a enervat și ne-am jignit reciproc.

M-am simțit singur, nu avem deloc același ritm de viață (sunt ca un animal de companie care se trezește devreme și mă culc târziu).  Între noi nu mai există gingășie și zice că din vina mea. Nu vrea să mă piardă, dar nu știe dacă sentimentele sale vor reveni la dimensiuni mai bune pentru mine ….

Practic, vorbea cu colegul său prin mesaj de două luni, dar cu ambiguitate … „Ești frumoasă”, „Ești perfectă”, … Și da, ea are tot ce îi place fizic, în timp ce eu bine, nu arăt ca un Adonis, asta-i clar!

O iubesc enorm,da, o iubesc, nu vreau să o pierd atât de mult încât sunt gata să trec peste acest incident și doresc să reconstruim relația noastră, să ol fac să se îndrăgostească de mine din nou … dar nu este ușor când nu ești idealul ei fizic … îmi este rușine de corpul meu, nu știu cum să o fac să se îndrăgostească de mine.

Vrea să încerce din nou, oricum, pentru că îi pasă de mine și nu vrea să mă piardă, dar mă tem că este doar din milă … (da, sunt o fântână de lacrimi, îmi pare rău pentru asta. este un adevărat coșmar ceea ce trăiesc).

Mi-e teamă că va rămâne cu mine, dar că va continua să mă trădeze în secret cu colegul său (ceea ce m-ar surprinde). Mă tem că va rămâne cu mine din ciudă … Ea nu vrea o relație serioasă … Sunt pierdut, dacă ai vreun sfat, îl voi lua fără ezitare. Dacă citești până la capăt, îți mulțumesc cu adevărat. Am oare făcute vrăji sau farmece? Ce se petrece?

                                                                                                     Carlo, Verona, Italia

Marele vraci indian Kumar Guja1

copyright Marele vraci indian Kumar Guja

Am făcut un mic ritual voodoo ca să văd cum stau lucrurile cu voi. Ai intuit, tipa asta ți-a făcut vrăji ca să te distrugă, să stai departe de ea și să-și facă de cap în voie. Este instabilă sentimental și nu va dura nicio relație cu vreun tip, așa mi s-a arătat. Deci nici cu tine.

Dar pot să-ți fac un ritual complex voodoo ca să stați împreună, măcar un an. Sună-mă pentru mai multe detalii.

                                                 Marele vraci indian de magie neagră Kumar Guja

 Contact: 0723.385.857

Vizitaţi şi pagina mea de pe  www.vrăjitoarero.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoarero.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.com

 

COMMENTS