Lidera incontestabilă a vrăjitoarelor de la noi este baba Ekaterina

Cu adevărat ea este lidera de necontestat de la noi: Baba Ekaterina, o vrăjitoare în vârstă de 80 de ani, care cunoaşte absolut toate tainele magiei a

Vrăjitoarea Florica de magie neagră
Mulţumiri din America primite de vrăjitoarea baba Ekaterina
Mulţumiri pentru vrăjitoarea Columbia

Cu adevărat ea este lidera de necontestat de la noi: Baba Ekaterina, o vrăjitoare în vârstă de 80 de ani, care cunoaşte absolut toate tainele magiei albe. Şi asta pentru că a moştenit harul ei special de la bunica şi străbunica sa, vrăjitoare de renume în toată Ţara Românească şi Ardeal. Ca un semn al aprecierii de care se bucură, precizăm că a apărut şi la CNN.

baba ekaterina 337

Vrăjitoarea baba Ekaterina

Este de origine unguroaică şi practică magia albă. Baba Ekaterina are leacuri băbeşti din timpuri de demult şi fiecare licoare a sa are 9 feluri. Cunoaşte toate tainele magiei şi toate cele tinere de la ea au învăţat! Ce face o femeie bătrână nu face una tânără, se ştie!

Baba Ekaterina colaborează cu fiica ei Aurelia şi amândouă fac un cuplu recunoscut care rezolvă practic toată gama de probleme cu care se poate întâlni un om în viaţa sa.

Are cunoştinţe vaste şi mult har, puteri extraordinare şi cu ele poate să vă scape de beţie, să rezolve fetele cărora le-a trecut vremea de căsătorie sau problemele de impotenţă manifestate de bărbaţi.
Dragi cititori, eu,baba Ekaterina am experienţă şi secrete multe. Am cunoştinţe de la bunica şi străbunica mea. În timpul lui Ceauşescu, veneau la mine special la Bucureşti oamenii suferinzi sau cu diferite probleme, cu avoinul, tocmai din America şi i-am rezolvat, unul nu a plecat din casa mea nefericit.

Pe timpuri lumea nu se vindeca la spitale, ci apela la leacurile noastre. Tradiţia s-a păstrat şi experienţa şi cu viziunea mea puternică am salvat multă lume.
Cei cărora nu vă merge bine şi vă simţiţi la pământ cu toate, vă ajut să păşiţi pe cale iubirii şi fericirii de care aveţi mare nevoie.
Este renumită în țară și peste hotare pentru cazurile deosebite de dificile rezolvate pe când vrăjitoarele se numărau pe degete și pentru leacurile de dragoste, afaceri, spor de alcoolism, tutun. Rezolvă pentru frică, pentru căsniciile cu probleme și cuplurile care nu se înțeleg, oameni cărora nu le mai merge bine în casă sau în afaceri, cei care aud voci, care au vedenii, care nu mai au poftă de viață, copii care nu mai ascultă părinții.

Cu puterea ei benefică, rezolvă orice caz de la orice distanţă sau telefonic. Dezleagă farmece, blesteme, cununiile legate, rezolvă impotenţa. aduce spor în casă, redresează firme, aduce reuşite în examene, împreunează persoane despărţite, scoate argintul viu. Alungă drogurile, beţia, durerea şi ameţeala, întăreşte memoria, vindecă leşinul, convulsiile, negii, epilepsia, tremuratul mâinilor şi picioarelor, durerile reumatice.
Am acest har de la străbunica mea care avea a 6-lea simț. Străbunica Babei Ekaterina a trăit 126 de ani, mama Marița, se trage din cei mai renumiți vrăjitori din generația veche.
Baba Ekaterina vă ajută mereu, dargi cititori, aşa să ştiţi. Sufletul meu mare vă stă la dispoziţie oricând cu sfaturi şi experienţa vastă pe care o posed de atâţi ani. Apelați cu cea mai mare încredere la o bătrânică cu veche experiență.

Contact:

0720.920.862

 

 

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoareledinromania.ro

Vizitaţi şi siteul meu http://vrajitoarea-baba-ekaterina.ro/

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.com

(Visited 273 times, 1 visits today)
Content Protection by DMCA.com

COMMENTS