Iubita mea trăia în secret cu tatăl meu

Sincer, am fost extrem de şocat când am aflat de la vrăjitoarea Melisa din România, după ce mi-a ghicit în cărţi, că iubita mea trăia în secret cu tat

Calamity Jane, eroina Vestului Sălbatic
Am aflat că iubita mea de la Hollywood mă înşală cu altul
Vrăjitoarea Florica de magie neagră

Sincer, am fost extrem de şocat când am aflat de la vrăjitoarea Melisa din România, după ce mi-a ghicit în cărţi, că iubita mea trăia în secret cu tatăl meu.  În seara aceea, nu am avut somn şi eram cât se poate de nervos pe ea, pe întreaga situaţie.

Principala durere mi se părea sufletul meu rănit. Mi-a întinat onoarea.  Curând, cuplul nostru s-a destrămat. Se ştie, întotdeauna există suișuri și coborâșuri între doi oameni care se iubesc şi este nevoie de efortul fiecăruia ca totul să dureze!

Am început să mă întreb dacă nu eram cumva vinovat şi dacă nu am investit prea multe sentimente în ea, în cele din urmă? Avea făcute farmece?
Greu, despărţirea este mereu greu de suportat. Mi-era tare dor de ea… Vedeam pozitiv viitorul, aveam multe speranţe. Doamna Melisa, pe care am cunoscut-o în Los Angeles, m-a ajutat să o recâştig pe Lisa.

Este mai bine să fii pozitiv decât negativ, căci cu negativitatea este greu de trăit şi nu rezolvi niciodată nimic. Speram cu lucrurile bune din trecutul nostru să conteze pentru ea.Viața este viață şi am înfruntat-o cu tărie.

Locul meu era cu adevărat lângă Lisa şi am reuşit să o determin să revină, dar numai prin ritualurile de magie făcute de doamna Melisa la cabinetul ei din California. Mii de mulţumiri pentru această realizare de excepţie.

                                                                        Nicholas, Denver, SUA

 

Melisa interviu2

copyright Melisa

Contact: 0723.448.874, 0744.929473

Contact telefon SUA: +17142767180

  Adresă Facebook:  https://www.facebook.com/vrajitoarea.melisa

 Vizitaţi şi pagina mea de pe  www.vrăjitoarero.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoarero.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.com

(Visited 55 times, 1 visits today)
Content Protection by DMCA.com

COMMENTS