Iubita mea Roxanna m-a lăsat baltă pentru tata

Roxanna este o puştoaică blondă cu părul lung, delicată, foarte frumoasă, cu care aveam planuri măreţe, dar care s-au spulberate în neant. Din păcate,

Mulţumiri pentru vrăjitoarea Venus din Anglia și Italia
Mulţumiri din Chile și Italia pentru vrăjitoarea Anastasia Venus
Până la urmă, l-am înșelat tocmai cu prietenul lui

Roxanna este o puştoaică blondă cu părul lung, delicată, foarte frumoasă, cu care aveam planuri măreţe, dar care s-au spulberate în neant. Din păcate, toate s-au pulverizat şi acum sunt disperat, în pragul furiei. Mă gândesc chiar la sinucidere…

Simţurile au dat năvală când i-am văzut pe ei, Roxanna şi tatăl meu, sărutându-se în sufragerie. Şi ea, m-a minţit… Mi-a spus că avea ore şi am crezut-o. Ce naiv am fost! Nu ştiu cum a început povestea lor. Dar mă simt jignit şi incapabil de a acţiona în vreun fel, pentru că la mijloc este vorba de tata.

Când i-am văzut acolo îmbrăţişaţi am avut un şoc. Şi ei au fost uimiţi. Tăceau. Între mine şi ei, s-a căscat atunci o prăpastie fără fund. Sufletul meu era tăiat în mii de bucăţele. Cine va putea să le mai pună la loc vreodată? Dintr-o dată, tot ce era frumos până atunci s-a întunecat, de parcă asistam la o eclipsă.

Ce rău i-am făcut iubitei mele? M-a rănit şi şi-a bătut joc de sentimentele mele cele mai pure. Iar tata… Oh, el a fost mereu atras de femei (nu am crezut însă că şi de puştoaice şi, mai mult decât atât, chiar de iubita mea). Înţeleg foarte bine de ce nu l-a mai suportat mama şi a vrut să divorţeze de el.

Trădarea a învins. Roxanna îl iubea şi nu dorea să-mi dea nicio explicaţie. S-a uitat fix în ochii mei, ferm, apoi l-a luat de mână pe tata şi au dispărut în dormitor. A fost o nouă lovitură, neaşteptată. Credeţi-mă că am plâns.

Eram cu atât mai mult disperat şi supărat. Atât de mult încât m-am dus în oraş. Am intrat în primul bar şi am comandat beri în neştire (eu, care nu beau niciodată). M-am făcut turtă, pulbere… Eram într-o stare cu adevărat jalnică, de-mi plângeai de milă.

Repet însă, trădarea a învins. Cei doi au rămas împreună şi Roxanna mă sfidează acum ostentativ. Tatălui meu nu-i pasă nici negru sub unghie de sentimentele mele pentru această fată instabilă (care sigur îl va trăda şi pe el, mai târziu). Relaţia lor nu poate să dureze…

Mă irită prezenţa ei în casa noastră. Roxanna pare totuşi să se simtă în largul său şi-mi vorbeşte de sus. S-a schimbat mult, în rău. Nu o mai înţeleg. După părerea mea, dragostea este eterna înşelăciune a naturii. Nu merită descrisă, ci arsă pe rug.

                                                                 Antonio, Roma, Italia

DSCN2156

Copyright Segra Media București

DSCN2151

Copyright Segra Media București

P.S.- De la vrăjitoarea Ansatasia Venus am aflat că tatălui meu i s-au făcut vrăji puternice şi după multe ritualuri de magie, l-a debarasat de acestea. Şi voi puteţi scăpa de ele, dacă vi s-au făcut farmece puternice, dacă o veţi suna pe această doamnă cu har magic care m-a ajutat enorm, în clipele mele cele mai sumbre.

 Telefoane vrăjitoarea Anastasia Venus:

0744.218933, 0764.106.694

 Vizitaţi şi pagina mea de pe  www.vrajitoare-online.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoarero.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.com

COMMENTS