Fiul meu s-a apucat de băutură şi de femei

Doamnă vrăjitoare Morgana, Mă zabat enorm cu o mare problemă în familie şi vă rog să mă ajutaţi şi pe mine, așa cum ați procedat și cu alți clienți

Mulţumiri foarte noi din Oradea și Germania pentru celebra vrăjitoare Morgana
Sunt căsătorită cu un bărbat minunat dar de câteva săptămâni deja m-am îndrăgostit de altul
Clienții din Germania trimit mulțumiri pentru celebra vrăjitoare Morgana

Doamnă vrăjitoare Morgana,

Mă zabat enorm cu o mare problemă în familie şi vă rog să mă ajutaţi şi pe mine, așa cum ați procedat și cu alți clienți de-ai dumneavoastră, am mari speranțe. Fiul meu s-a apucat de băutură şi de femei, dar non stop, din păcate. Ne distruge și se distruge !

Nu se mai ocupă în niciun fel de frumoasa sa soţie, pe care o neglijează ca un fraier. Sunt foarte supărată pe el, de aceea am apelat la priceperea dumneavoastră, ca să mă sfătuiți exact ce să fac ca să-l aduc mai repede pe calea cea bună. Am fost cu el la doctori şi la mulți preoți, însă degeaba, se pare. Bea în continuare şi-şi distruge familia zi de zi, pas cu pas.

Mă doare sufletul. Fiul meu uită că este tată şi că are responsabilităţi imense, cel puțin așa l-am educat și am sperat că viitorul lui va fi unul luminos. Eu îi ajut cu bani pentru că ai lui se duc pe băutură, din păcate. Soţia lui plânge foarte des şi se teme de fiul meu de moarte, poate chiar vrea să divorțeze și pot să o înțeleg. Mă amărăşte rău fiul meu, ce mai. Ajutaţi-mă să-l aduc pe calea cea bună. Numai dvs. puteţi asta, simt, știu bine.

                                                                Roxana, Chișinău, republica Moldova

vrăjitoarea Morgana 99

Copyright Segra Media

La deschiderea cărţilor de tarot s-a arărat că el are farmece făcute şi că cineva îl doreşte mult. O femeie din anturajul lui. Pe viitor, va avea mari probleme în căsnicie dacă nu vom opri acest rău acum. Dar îl pot scăpa de viciul băuturii. Vino la mine cu el.

                                                        Vrăjitoarea Morgana, regina magie negre

Contact Morgana:

0760.149.917

 Vizitaţi şi pagina mea de pe  www.vrajitoare-online.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoarero.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.com

COMMENTS