Fecioara Maria a apărut de trei ori în Champion, Wisconsin, S.U.A.

Adele Brise sa născut în Belgia în 1831. Împreună cu părinții ei, au emigrat în Wisconsin, SUA, în 1855. La începutul lunii octombrie 1859, Adele a m

Vrăjitoarele și clarvăzătoarele cele mai experimentate și serioase sunt pe www.vrajitoarero.com
Mulţumiri din Spania și Belgia pentru vrăjitoarea Venus
Mulțumiri din Belgia și Germania pentru vrăjitoarea Florica

Adele Brise sa născut în Belgia în 1831. Împreună cu părinții ei, au emigrat în Wisconsin, SUA, în 1855.
La începutul lunii octombrie 1859, Adele a mărturisit că a văzut o femeie îmbrăcată în alb și în picioare între doi copaci, o cucută și un arțar.
Adele a descris-o ca fiind înconjurată de o lumină strălucitoare, îmbrăcat în alb orbitor, cu o eșarfă galbenă în jurul taliei ei și purtând o coroană de stele deasupra ei.
Martora s-a speriat de această viziune și s-a rugat până când Fecioara Maria a dispărut. Când le-a a spus părinților despre miracolul pe care îl văzuse, a sugerat că un biet suflet ar fi putut avea nevoie de rugăciuni.
În duminica următoare, la 9 octombrie 1859, Adelea a văzut a doua apariție, în timp ce mergea pe jos la liturghie în comunitatea de la Bay Settlement.
Sora ei și o altă femeie se aflau cu Adele, dar niciuna dintre ele nu a văzut nimic. Martora a cerut preotului paroh câteva sfaturi, iar acesta i-a spus că, dacă a văzut din nou apariția, ar fi trebuit să o întrebe: “În numele lui Dumnezeu, cine ești și ce vrei de la mine?”

Capela din Champion, Wisconsin. Foto de Royalbroil. Sursă Wikipedia.

Capela din Champion, Wisconsin. Foto de Royalbroil. Sursă Wikipedia.

Întorcându-se de la masă în aceeași zi, Adele a văzut a treia apariție, iar de data aceasta i-a pus întrebarea pe care i-o sugerase preotul. Fecioara Maria i-a răspuns: “Eu sunt Regina Cerului, care se roagă pentru convertirea păcătoșilor, și doresc să faci același lucru.”
Adele Brise i-a fost dată, de asemenea, misiunea de a “aduna copiii în această țară sălbatică și de a-i învăța ceea ce ar trebui să știe pentru mântuire. ”
La momentul apariției Adele avea 28 de ani. Şi-a dedicat tot restul vieții pentru a le preda copiilor. La început, a călătorit pe jos din casă în casă, iar mai târziu a fondat o mică școală.
Multe femei i-au urmat pilda şi i s-au alăturat în această lucrare, formând o comunitate de surori în conformitate cu regula celui de-al Treilea Ordin Franciscan, cu toate că Adele Brise nu a devenit niciodată o călugăriță. A murit la 5 iulie, 1896.

COMMENTS