Fantoma lui Jim Morrison a apărut în cimitir

O fotografie luată în 1997 în apropiere de mormântul lui Jim Morrison, faimosul solist al grupului The Doors, în cimitirul Pere-Lachaise, în Paris, la

Sfânta Maria a apărut într-un cimitir din Heede, Germania
Cazul straniu din cimitir
Vampirul de la Croglin Grange

O fotografie luată în 1997 în apropiere de mormântul lui Jim Morrison, faimosul solist al grupului The Doors, în cimitirul Pere-Lachaise, în Paris, lasă să se întrevadă o misterioasă siluetă albă care o evocă pe cea a marelui artist dispărut. Clişeul este autentic.

 

Jim Morrison în  iunie 1969 Foto Elektra Records, Sursa Wikipedia

Jim Morrison în iunie 1969
Foto Elektra Records, Sursa Wikipedia

În imagine, istoricul de rock Brett Meisner stă în apropierea pietrei de pe mormântul lui Jim Morrison. În plan secund, se poate uşor distinge silueta rockerului dispărut.
Dar Meisner nu a remarcat asta decât în 2002. Atunci, a cerut să fie analizat clişeul. Într-o carte intitulată Ghosts on Film 2: Photograps of the Unexplained, cercetătorii afirmă că fotografia nu a fost trucată. Ei nu au exclus posibilitatea ca “fantoma” să fie atribuită reflexului luminii. Oricum, clasifică totul drept “inexplicabil”. Meisner spune că regretă că a pus picioarele în cimitirul Pere-Lachese, căci de atunci este martorul unor evenimente stranii. Căsătoria lui a luat sfârşit. Un prieten apropiat a murit de o supradoză de drog. Este oprit des de oameni care îi spun că sunt bântuiţi de fantoma lui Morrison.

Content Protection by DMCA.com

COMMENTS