Cred că prietenul meu are vrăji sau farmece făcute

Relația amoroasă cu iubitul meu a durat timp de 1 an și jumătate, avem aceeași vârstă. Ne-am despărțit o dată, dar ne-am împăcat pentru că nu putem tr

Mama lui mă urăște iar eu vreau ca să mă împreunezi pentru a fi cu el
Mulțumiri pentru vrăjitoarea Elena Minodora din Turcia și Spania
Mulţumiri din Federația Rusă și Uniunea Europeană pentru clarvăzătoarea Elisabeta din Craiova

Relația amoroasă cu iubitul meu a durat timp de 1 an și jumătate, avem aceeași vârstă. Ne-am despărțit o dată, dar ne-am împăcat pentru că nu putem trăi unul fără celălalt. Au trecut 4 luni de când ne-am întâlnit și la început totul a fost bine, dar în timpul pandemiei de Coronavirus totul s-a complicat și este confuz,

Întotdeauna trebuie să fiu liniștită și calmă, dacă el joacă pe consolă deși nu-mi place pentru că nu este cu mine chiar dacă suntem în aceeași camerăl în acel moment … sau altceva, tot ce-mi spune, deformeză, aiurează, ne certăm din orice, nimic important însă el face din asta un cataclism, un adevărat coșmar.

Nu știu de ce se comportă așa cu mine, căci sunt întotdeauna foarte atentă cu el, dar văd cum crizele mele încep să-l enerveze și mai tare și totul este o furtună greu de potolit. Nu ne mai înțelegem, este foarte clar. Are făcute vrăji sau farmece? El sau eu? Ce se peterece cu noi? Vom rămâne împreună? Vă cer ajutorul, sunteți singura mea speranță.

                                                                                     Fernanda, Barcelona, Spania

florica666a

Florica copyright vrajitoarea Florica

Am deschis cărțile de tarot ca să văd exact ce se petrec în cuplul vostru. Nervozitatea lui și neînțelegerile voastre provin de la faptul că el are o relație amoroasă secretă, cu o femeie care se află chiar în anturajul vostru.

Ai nevoie de două ritualuri de magie pentru a putea alunga vrăjile pe care ți le-a făcut persoana aceea feminină, care te urăște de moarte. Sună-mă pentru mai multe detalii.

                                                                                                      Vrăjitoarea Florica

Contact: 0766.779.266

Vizitaţi şi pagina mea de pe  www.vrăjitoarero.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoarero.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.com

 

COMMENTS