Clarvăzătoarea Mariela din Galați va conduce marea reuniune a vrăjitoarelor la gurile Dunării

Clarvăzătoarea Mariela din Galați, lidera vrăjitoarelor din Țara Românească și clarvăzătoarea vedetelor, va conduce marea reuniune a vrăjitoarelor la

Băuturile în Bulgaria
Mulţumiri noi adresate clarvăzătoarei Irina Ioana
Mulţumiri din Canada pentru vrăjitoarea Cristina

Clarvăzătoarea Mariela din Galați, lidera vrăjitoarelor din Țara Românească și clarvăzătoarea vedetelor, va conduce marea reuniune a vrăjitoarelor la gurile Dunării, la Galați, un eveniment așteptat de toată suflarea vrăjitoarelor de la noi.

În luna florilor, foarte benefică pentru ritualuri de magie și rezolvări de cazuri extrem de complicate, clarvăzătoarea Mariela va organiza Congresul vrăjitoarelor din România alături de cele mai puternice vrăjitoare bătrâne și vraci. Orice fel de problemă aveți, aceasta se va rezolva în trei zile! Apelați urgent și înscrieți-vă cazul pe lista mea în vederea rezolvării lui.

mariela 555d

copyright Mariela

Vor fi menite multe talismane, uleiuri pentru îndepărtarea vrăjilor aducerea de noroc, de dragoste și multe lucruri făcute cu diferiți vraci, vrăjitoare, tămăduitoare. Va fi prezent și marele vrăjitor Aran Safta Natasha, precum și vrăjitoarea Maya din Marea Britanie.

Va fi un eveniment magic de excepție care s-a pregătit cu migală și pentru care s-a depus mult efort în scopul de a ieși totul perfect.

În această lună, arderile de plante magice se fac timp de șapte zile cu toate culorile! Vrăjitoarele se vor îmbrăca în diferite culori în timpul procesului de arderi ale plantelor. alb, portocaliu, roșu, galben, verde, albastru, toate culorile pentru diferite probleme.

Se fac ritualuri în timpul arderilor de plante pentru spor, dragoste, dezbinări, băutură, argint viu, cununii legate și diferite alte probleme ale oamenilor.

Doamna Mariela, clarvăzătoarea vedetelor, poate ajuta oamenii cu probleme chiar și de la distanță.

Contact: 0753.5945.65, 0753.876.959

mariela glob 1a

Copyright Mariela

Vizitaţi şi pagina mea de pe  www.vrăjitoarero.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoarero.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.com

(Visited 37 times, 1 visits today)
Content Protection by DMCA.com

COMMENTS