Clarvăzătoarea Lenuţa din Brăila

Clarvăzătoarea Lenuţa din Brăila a fost atestată de marii maeştrii ai magiei şi i s-a oferit globul de cristal care alungă răul, blestemul şi vede tot ce se află în jurul persoanelor de la distanţă doar cu zodia şi numele.

Celebra specialistă în astrologie, astrolog Lenuţa din Brăila are puteri peste toată Dobrogea şi rezolvă cazurile în 3 zile.

 

copyright Lenuta

 

Înzestrată cu mult har, clarvăzătoarea Lenuţa ghiceşte în trei feluri: în cărţi de tarot, în zodii şi în Cartea Zodiilor. Trebuie să spuneţi doar anul de naştere şi numele persoanei şi în felul acesta se poate afla trecutul, prezentul şi viitorul. Doamna Lenuţa poate ghici şi în bobi pentru cei care au de dat un examen sau vor să reuşească un anumit lucru ori să scape de o anume suferinţă şi vor să ştie repede care le este viitorul.

Aceste rezultate pot să fie diferite de la persoană la persoană şi nu putem garanta rezultaul lor!

Având globul de cristal mare de zi şi unul imens, de noapte, clarvăzătoarea Lenuţa, cu harul ei, vede în el persoana care vrea să vă facă rău. Se meneşte anul de naştere, zodia şi numele pentru cei care nu se află la faţa locului sau sunt plecaţi în străinătate, sau peste ape.

Se face un cerc de lumânări sau de flori în jurul globului şi în acea noapte se vede cine îi vrea răul sau dacă are farmece făcute. Se mai vede de ce nu îi merge bine şi ce se va întâmpla.

Globul mic este pentru persoanele care se află de faţă. Dacă acesta are un blestem mare, pune mâna pe glob şi acesta se luminează. Apoi face un descântec cu tămâie, miere de albine şi ceară pentru ca omul să fie dezlegat.

Clarvăzătoarea Lenuţa are leacuri pentru toţi cei deochiaţi, care au argintul viu, care suferă de impotenţă, băutură, stres, nervozitate sau pentru frumuseţe. Sunt leacuri ştiute doar de ea aduse din Brazilia şi Maroc şi uleiuri menite, numai de către Lenuţa.

Cu puterea ei miraculoasă, clarvăzătoarea Lenuţa face descântece. descântecele se fac cu pânză roşie, albă, lumânări de cununie şi miresme făcute numai de mine. Mai pot face descântece pentru cei care au probleme în casă, pentru afaceri şi pentru cei care au probleme la serviciu etc.

 

Contact: 0753.876.959

 

Vizitaţi şi site-ul meu:

http://www.clarvazatoarealenuta.com/

 

 

Vizitaţi şi pagina mea de pe  www.vrăjitoarero.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoarero.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.com

(Visited 19 times, 1 visits today)

Lasă un comentariu