Clarvăzătoarea Elisabeta

Mai mulţi cititori îmi cer să fiu mai explicită cu informaţii despre vindecătoarea şi clarvăzătoarea Elisabeta iar eu le îndeplinesc rugămintea. Este de datoria noastră, cei care experimentăm să spunem adevărul.

Deţin la ora aceasta un adevărat nomenclator de persoane cu capacităţi extra senzationale şi vizionare. Ultimul experiment l-am efectuat cu celebra clarvăzătoare Elisabeta, care poartă pseudonimul Mama Spania. Pe această femeie se poate conta. Previziunile ei, făcute la zeci de oameni s-au adeverit sută la sută!

copyright Elisabeta

copyright Elisabeta

La domiciliul său ajunge multă lume din ţară şi de peste hotare. Uimeşte prin exactitate, nu numai istoria ocultismului ci şi istoria religiliilor. Nu ne vom referi la prejudecăţile care mai există în legătură cu viziuni şi vizionari. Unii dintre noi le neagă, alţii le respectă.
La o analiză atentă dintre fenomen şi evenimentul cuprins în concreteţea lui, vom fi şocaţi în primul rând de capacitatea unor persoane ca Elisabeta de a vedea în viitorul apropiat soarta unor oameni, gloria sau decăderea, succesul sau eşecul.
Aşa cum Elisabeta i-a văzut în destin ofiţerului de marină din Galaţi că se va îneca pe vapor şi fapta s-a adeverit.
Vindecarea medicului internist din Bacău aflat la un pas de moarte, pe care Elisabeta l-a salvat. Cazul profesorei din Oradea, Melania, de 34 ani care avea cununiile legate iar Elisabeta le-a dezlegat. Oameni de afaceri falimentaţi. Elisabeta le-a redat afacerea pe picioare şi multe alte cazuri rezolvate de domnia sa.
Pentru a avea mai multe informaţii despre capacităţile Elisabetei şi ce poate ea să facă, căutaţi-o pe youtube cu adresa de clarvăzătoarea Elisabeta şi veţi vedea emisiunea realizată împreună cu marele om de ştiinţă în paranormal, pshiologie, parapshiologie şi moderator Ioan Ţugui.
Contaţi cu încredere pe Elisabeta şi veţi costata că este cea mai bună din România.

Contact: 0743.497.794

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoarero.com
Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.com

 

(Visited 102 times, 3 visits today)

Lasă un comentariu