Clarvăzătoarea Crina

Sunt înzestrată cu un har divin. Eu sunt singura vrăjitoare din România care stăpănește cele 3 mari magii a le lumi : magia roșie este una din cele ma

Mulţumiri din Uniunea Europeană pentru clarvăzătoarea Crina
Mulţumiri din Italia și Cuba pentru tămăduitoarea Rossalinda
Mulţumiri pentru clarvăzătoarea și tămăduitoarea Ioana Olimpia din America și Europa

Sunt înzestrată cu un har divin. Eu sunt singura vrăjitoare din România care stăpănește cele 3 mari magii a le lumi : magia roșie este una din cele mai puternice forme de magie stăpânită și cunoscută de puține persoane. Magia Roșie este magia care are ca interes dragostea. În magia roșie sunt niște cuvinte speciale spuse și ritualuri cu obiecte magice, care sunt făcute cu scopul de a influența o persoană. De a-i influența sentimentele, gândurile, visele, acțiunile.

Clarvăzătoarea Crina3

copyright Clarvăzătoarea Crina

În magia roșie se cheamă slujitorii Iadului și duhurile celor morți, care fiind vii i-au fost aproape acestui om. Magia roşie mai este numită şi magia iubirii pentru că este direct asociată cu domeniul romantic.

Iată câteva tipuri diferite în care ea se folosește : Magia roşie de seducție, pentru a obţine dragostea unei persoane. Pentru a obține recompensa partenerului sau partenerei. Pentru a aduce înapoi persoana iubită. Pentru a întâlni iubirea. Pentru a proteja cuplul.

Magia roşie de prietenie: Pentru a găsi o prietenie pierdută. Pentru a face prieteni. Pentru a fi un vecin bun. Pentru a te înţelege cu familia.

Magia roşie sexuală, pentru a avea o relație sexuală cu cineva . Pentru a crește forța sexuală. Pentru a atrage bărbaţii. Pentru a atrage femeile. Pentru a te înţelege sexual în pat.

Magia albă se bazează pe forțele divine. Sunt ritualurile caee au ca scop trimiterea energiei benefice asupra corpului celui ce i s-a făcut descântecul sau ritualul.

Magia albă e unicul ritual care se face la lumina zilei având la bază descântecele efectuate cu plante. Magia alba invocă spirite elementare: apă, foc, pământ, plante etc. care fac energia să circule în Univers, fără a o diminua sau reține.

În opozitie cu magia neagră, ritualurile „albe” sunt realizate la răsărit sau la amiază, adică în acele momente ale zilei cu maximă luminozitate. De asemenea, magia alba folosește în ritualuri plante diurne și de preferabil vii.

Magia neagră este una dintre cele mai cunoscute forme de magie dar și printre cele mai complexe, având la bază sacrificii de animale, lucratul sub clar de lună în creștere la apă curgătoare, arderea măturilor de paie pentru alungarea spiretelor rele, ritualuri de legare a persoanei iubite cu piedică de mort, folosirea sângelui de porumbel pentru noroc, țărâna de mormânt pentru dezlegarea farmecelor și multe altele.

Magia neagră se face cu propriile forțe și cu ajutorul duhurilor celor morți, uneori se cheamă slujitorii Iadului în funcție de complexitatea cazului. Eu, clarvăzătoarea Crina, după ani lungi de practicare a acestor mari forme de magie, am o experiență unică în lume!

Cu ajutorul puterilor mele am îmbinat magia albă, magia roșie și magia neagră.  Nu mai ezitați și contactați-mă și eu vă pot rezolva marea problemă pe care dumneavoastră o întâmpinați ! Sunt aici ca să vă ajut ! Îmi puteți lăsa mesaj și pe WhatsApp sau Facebook @Clarvăzătoarea krina.

Clarvăzătoarea Crina2

copyright Clarvăzătoarea Crina

I’m the Witch Crina. I can solve very complicated cases, some right away. Unleash curses that have been cast up to the ninth generation or charms that other witches have not solved. They unite broken and divisive marriages. I help people who have problems. In love. I help women who have weddings tied and have no foundation, bring growth and prosperity in business. It gives you talismans of charm and boost. Dishant of fear and tin peel. I have medicines and secrets that other witches do not have and are known only to me. I cure alcoholism, epilepsy and much more.

Sunt foarte puțini oamenii care au norocul să își găsească jumătatea cu ușurință. Cei mai mulți dintre noi întâmpinăm greutăți mari la acest capitol, dar există și oameni care par să fie complet discriminați de soartă și au parte numai de ghinioane în amor.

Dacă ai un nenoroc teribil în dragoste sau se întâmplă brusc ceva cu relația ta, care părea perfectă, este posibil să ți se fi făcut vrăji, din invidie sau răutate.

Iată cum să îți dai seama că ai cununiile legate și ce poți face pentru a rezolva problema! Cununii legate: semne că ți s-au făcut vrăji ;

De obicei, problemele obișnuite cu care ne confruntăm în viață au la bază un motiv pe care îl putem identifica. De exemplu, dacă relația cuiva se răcește, acea persoană poate să își dea seama de unde au pornit problemele, dacă depune puțin efort. Nu același lucru se întâmplă când ți se fac vrăji. Schimbările care survin în urma acestora sunt bruște și pur și simplu inexplicabile. Astfel, o persoană care ieri era iubitoare și liniștită, a doua zi poate fi plină de resentimente și vorbe grele, fără vreun motiv anume.

Dacă ți se leagă cununiile, relația în care te afli se degradează foarte mult sau se întâmplă ceva inexplicabil între tine și partenerul tău. Iată câteva semne că ai cununiile legate: 1. Unul dintre cele mai clare semne ale acestei vrăji este despărțirea în ziua nunții.

Nu ți s-a părut mereu ciudat ca cineva să se răzgândească exact în ziua în care era programată căsătoria, din moment ce a avut atât timp înainte pentru a o face?

Deși pot exista și situații excepționale, de obicei, acest gest neașteptat și irațional este un semn clar al cununiilor legate. Aștepți de mult timp să fii cerută în căsătorie și ești într-o relație stabilă de mulți ani, dar, când se întâmplă în sfârșit să te ceară, ceva inexplicabil te împinge să refuzi. Chiar dacă îl iubești la nebunie pe partenerul tău, cumva simți nevoia să te îndepărtezi de el și să îl rănești.

E posibil să îi spui lucruri îngrozitoare, pe care niciodată nu te-ai fi crezut în stare să le spui cuiva. Această schimbare din interiorul tău nu are absolut nicio cauză identificabilă, ci apare din senin. 3. Când ai cununiile legate, eziți să mergi la preot să îi explici problema și începi să eviți de tot biserica, chiar dacă înainte mergeai regulat.

Un alt semn evident al cununiilor legate este starea de rău apărută din senin în biserică, atunci când participi la ceremonia de căsătorie a unei prietene. 4. Partenerul tău se schimbă și se îndepărtează de tine, devenind tot mai mânios când încerci să afli care este problema.

Dacă ați stabilit data nunții, pe măsură ce aceasta se apropie, el devine tot mai absent în viața ta și parcă nu mai este același om. Eu clarvăzătoarea tămăduitoarea Crina te pot ajuta să îți desfaci cununiile legate printr-un ritual specific în acest sens !

Clarvăzătoarea Crina1

copyright Clarvăzătoarea Crina

Eu, vrăjitoarea Crina (clarvăzătoare, binefăcătoare, tămăduitoare, lecuitoare), pot să rezolv cazuri foarte complicate, unele chiar pe loc. Dezleag blesteme care s-au efectuat până la a noua generaţie sau farmece pe care alte vrăjitoare nu le-au rezolvat.

Unesc căsniciile destrămate şi care au dezbinări. Ajut persoanele care au probleme.în dragoste. Ajut femeile care au cununiile legate şi nu au stabilire în temei, aduc spor şi prosperitate în afaceri. Vă oferă talismane de apărare de farmece şi spor. Descânt de frică şi torn cositor. Am leacuri şi secrete pe care alte vrăjitoare nu le au şi sunt ştiute numai de mine. Vindec de alcoolism, epilepsie și multe altele!

Eu sunt clarvăzătoarea Crina și încă de la o vârstă foarte fragedă practic magia albă. Am fost binecuvântată la naștere de către divinitate cu darul clarviziuni și puterea de a ocroti sufletele nevinovate și de a face bine pe pământ.

Familia mea a fost binecuvântată cu acest har (doar femeiile) din generație în generație. Încă de mic copil participând și luând parte la ritualurile și descântecele practicate de mama mea (Vrăjitoarea Claudia) și de bunica mea (Vrăjitoarea Margareta Valentina), am avut ocazia de a învăța taina magiei !

De-a lungul copilăriei am avut parte de premoniții care prevesteau viitorul și lucrurile ce vor avea să se întâmple a doua zi ! La vârsta de doar 7 ani am primit al doilea botez astfel intrând cu totul în tainele magiei !

Cu ajutorul mamei și bunicii mele mi-am exersat și perfecționat puterile, tot la vârsta de 7 ani având și primul meu caz rezolvat ! Am ajutat cu succes un bărbat care din păcate a fost intoxicat cu argintul viu de niște persoane care i-au vrut răul, el neștiind cine sunt aceste persoane (eu cu ajutorul unui ritual specific aflând numele exact și identitatea acelor persoane), ajutând sufletul lui nevinovat să scape din robia păcatului și scoțând din trupul lui argintul viu ! Și, în final, binele biruind, ca întotdeauna !

De-a lungul timpului am practicat foarte multe ritualuri și descântece știute sau mai puțin știute, rezolvând foarte multe probleme și cazuri grele ale mai multor persoane din toate colțurile lumii ! Atât față în față, dar și telefonic !

Clarvăzătoarea Crina

copyright Clarvăzătoarea Crina

Eu, clarvăzătoarea Crina pot spune că am o experiență foarte mare de ani de zile în practicarea magiei albe (eu fiind inițiată și luând parte la aceste ritualuri de la o vârstă foarte fragedă) având puteri inimginabil de mari !

Cu harul de magie albă, am rezolvat multe cazuri ale persoanelor care aveau probleme cu sănătatea, probleme cu dragostea, probleme financiare sau profesionale, am redat sporul în case și în afaceri, noroc în viață, am scăpat multe suflete nevinovate de blesteme, farmece sau vrăji puternice, am împreunat familii dezbinate, am redat fertilitatea și virilitatea, am vindecat depresii, alcoolici, dependența de droguri, am dezlegat cununii care au fost legate, am scos argintul viu.

Eu, tămăduitoarea Crina practic cu succes magia albă și vă pot afla trecutul, prezentul și viitorul ! Persoanele care trec prin clipe grele sau cred că au probleme declanşate din farmece, oamenii care au boli fără leac, sau cei care nu mai au niciun fel de spor în casă şi în afaceri, pot să apeleze cu încredere la mine şi rezultatele vor fi garantate. Va pot ajuta de la orice distanță sau chiar și la cabinet. Sunt aici ca să vă ajut!

I want to thank the witch Crina for bringing my wife back from the first meeting she had at her office in Romania. It was a real miracle. Fortunately, I decided to warmly recommend this lady with a lot of grace in the field of magic. Unfortunately, I was a confused and deeply confused man, I was going through unpleasant moments because I was missing half my heart. She disappeared for a while, leaving me for a man who deceived her and I felt desolate, my heart was crying in me and I was looking for her everywhere. I loved her very much and I was convinced that she had been charmed, otherwise she could not have left me forever. Thank you Mrs. Crina for bringing me back the woman I love, now I am happy and I have a beautiful marriage because of her.

Vizitaţi şi pagina mea de pe Facebook: https://www.facebook.com/anamaria.krina.1806/

Contact: 0766.844.447

Vizitaţi şi pagina mea de pe  www.vrăjitoarero.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoarero.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.com

 

(Visited 17 times, 1 visits today)
Content Protection by DMCA.com

COMMENTS