Christos răstignit a apărut la Ocotlán, în centrul Mexicului

La 3 octombrie 1847, peste 2.000 de persoane au văzut timp de 30 de minute pe cerul de la Ocotlán, în centrul Mexicului, o imagine perfectă a lui Chri

Câteva sincronizări fericite ale Istoriei
Thomas Jefferson despre furie
Londra sub ameninţarea OZN-urilor

La 3 octombrie 1847, peste 2.000 de persoane au văzut timp de 30 de minute pe cerul de la Ocotlán, în centrul Mexicului, o imagine perfectă a lui Christos răstignit. Un miracol puțin cunoscut, aprobat de către Arhiepiscopia Guadalajara în 1911. Fenomenul inexplicabil a avut loc cu o zi înainte de un cutremur devastator, care a ucis 40 de persoane în oraș, a declarat Catholic News Agency (CNA).

mexique-jesus

Înainte de începerea liturghiei, într-un cimitir local, doi nori albi s-au adunat la nord-vest de poziția în care se aflau credincioșii. Brusc, a apărut o imagine a lui Christos. Mulți martori ai fenomenului au fost profund tulburaţi, exprimând în mod spontan pocăința lor. Unii jeleau și au cerut milă. Aspectul lui Christos a fost cunoscut sub numele de “El Senor de la misericordia de Ocotlán” și o nouă biserică parohială i-a fost dedicată în septembrie 1875.

Printre martorii care au asistat la minune au fost părintele Iulian Martin del Campo, parohul comunității, cât și Antonio Jimenez, primarul orașului. Amândoi au trimis apoi scrisori către superiorii lor care descriau evenimentele.

COMMENTS