Celebra vrăjitoare de magie neagră Venus a filmat cu jurnaliștii ruși de la TVC Moscova

Celebra vrăjitoare de magie neagră Venus, recunoscută pentru harul ei în acest domeniu, a acordat în aceste zile un interviu și a făcut un ritual spec

Vrăjitoarea Brățara a făcut un ritual de sacrificiu de zi pentru televiziunea din Moscova
Vrăjitoarea Brățara a susținut un ritual de zi și a dat interviu pentru tv Moscova
Mulțumiri pentru vrăjitoarea Rodica Gheorghe din America și Rusia

Celebra vrăjitoare de magie neagră Venus, recunoscută pentru harul ei în acest domeniu, a acordat în aceste zile un interviu și a făcut un ritual special de noapte pentru postul de televiziune TVC sin Moscova, Federația Rusă.

Copyright Segra Media București

Copyright Segra Media București

Copyright Segra Media București

Copyright Segra Media București

Copyright Segra Media București


 Doamna Venus a oferit interviu amplu faimosului post de televiziune TV Centrum din Federația Rusă, cu un raiting imens, care se adresează la un public de aproximativ 200 de milioane de telespectatori.

Împreună cu cele două fiice ale sale, Morgana și Victoria, toate vrăjitoare recunoscute pe plan european, au dat interviuri și au efectuat ritualuri de magie neagră de zi și de noapte, nu doar pentru oaspeții străini cât și pentru a rezolva urgent unele cazuri ale clienților lor din America.

Ritualul de noapte a întrecut orice așteptări ale jurnaliștilor ruși. O atmosferă stranie de magie neagră, fum, ceață, vreme răcoroasă, lumini de lumânări, incantații, tot tacâmul pentru a impresiona și a rămâne cu amintiri inegalabile, create de niște adevărate artiste ale geniului.

                                                                                                      Marian Deaconu

(Visited 98 times, 1 visits today)
Content Protection by DMCA.com

COMMENTS