Celebra clarvăzătoare Ioana Sidonia a filmat zilele acestea cu jurnaliștii de la TVC Moscova

Cea mai puternică prezicătoare şi clarvăzătoare, celebra Ioana Sidonia, testată şi recunoscută de toate posturile TV din România şi din străinătate s-

Un extraterestru straniu filmat în rezervaţia Navajo
Video straniu filmat de staţia spaţială ISS
Un om zburător filmat în Lorena

Cea mai puternică prezicătoare şi clarvăzătoare, celebra Ioana Sidonia, testată şi recunoscută de toate posturile TV din România şi din străinătate s- a aflat zilele acestea în febra filmărilor la reședința mamei sale, Regina Magiei Albe din România, Maria Câmpina.

Copyright Segra Media București

Copyright Segra Media București

Copyright Segra Media București


 Doamna Ioana Sidonia a oferit interviu îndrăgitului post de televiziune din Federația Rusă, cu un raiting uriaș, care se adresează la un public de aproximativ 200 de milioane de telespectatori.

Împreună cu mama ei și cu surorile și nepoatele, toate vrăjitoare cunoscute, au efectuat ritualuri de magie de zi și de noapte, nu doar pentru oaspeții străini cât și pentru a rezolva unele cazuri ale clienților care nu mai suportau nicio amânare.

Trebuie să vă declarăm că la ritualul de noapte, care a avut loc lângă o apă curgătoare de lângă Bucureștii Noi, pe un frig teribil,vrăjitoarele prezente și-au dovedit măiestria în magie și arta lor a fost apreciată de către jurnaliștii ruși, care mi-au declarat că în țara lor, așa ceva chiar nu se poate vedea.

De aceea, au promis că vor reveni la noi, pentru un proiect mai amplu. Îi așteptăm și ne bucurăm sincer de această reușită profesională realizată de clarvăzătoarea Ioana Sidonia alături de echipa sa.

(Visited 109 times, 1 visits today)
Content Protection by DMCA.com

COMMENTS