Cazul misterios Luxemburg

La sfârşitul anului 2001, o femeie din Luxemburg care dorea să filmeze natura a dat prin hazard peste o creatură stranie, asemănătoare cu Sasquatc

Oare chiar nu mai are nevoie de mine ?
Fenomen paranormal pe drumul 138 din Canada
Mulţumiri din Canada, Olanda și Germania pentru prezicătorul Gergely Eduard Rogere
Sursă Patterson-Gimlin film, Wikipedia.

Sursă Patterson-Gimlin film, Wikipedia.

La sfârşitul anului 2001, o femeie din Luxemburg care dorea să filmeze natura a dat prin hazard peste o creatură stranie, asemănătoare cu Sasquatch. Filmul care a rezultat este foarte interesant.

Capul creaturii este foarte rotunjit şi seamănă cu al unui om. Dar Sasquatch are cutia craniană care se termină ascuţită spre partea din spate, ceea ce nu este cazul pe această filmare video… Apoi, Luxemburg nu este un loc propice umanoizilor. Sau, în orice caz, este vorba de unica excepţie cunoscută până acum. Pare straniu că aici ar exista o creatură care s-a lăsat filmată.

Un alt caz bizar privind o filmare video s-a petrecut pe insula Prince-Edouard (Canada).

Oamenii care au filmat creatura turnau un film. În una din scene, un bărbat trebuie să se salveze fiind urmărit. El iese din pădure pentru a nimeri într-un luminiş. În acest timp, se vede net o creatură trecând de la dreapta la stânga în urma sa. Cameramanul a lăsat jos camera şi a urmărit creatura ţipând la ceilalţi: “Aţi văzut asta?”

(Visited 52 times, 1 visits today)
Content Protection by DMCA.com

COMMENTS