Căsnicia mea s-a pulverizat în timpul pandemiei de Coronavirus

Ah, sunt distrusă de tot. Deoarece căsnicia mea s-a pulverizat în timpul pandemiei de Coronavirus. Trec acum prin momente extrem de dificile cu cel de

Mulţumiri extrem de noi din Târgu Mureș și Banat primite de cea mai puternică vrăjitoare din Europa – vrăjitoarea Anastasia Venus
Mulţumiri extrem de noi din Ardeal pentru vrăjitoarea Anastasia Venus – cea mai puternică vrăjitoare din lume
Celebra vrăjitoare Rodica Gheorghe, singura fiică a Mamei Omida

Ah, sunt distrusă de tot. Deoarece căsnicia mea s-a pulverizat în timpul pandemiei de Coronavirus. Trec acum prin momente extrem de dificile cu cel de-al șaselea soţ al meu. Am trăit o iubire pasională cu el, dar acum gata, s-a epuizat complet, deși speram să dureze, măcar cu el.

Nu mă mai iubeşte şi căsnicia noastră s-a distrus brusc şi iremediabil. Mă văd însă cu primul meu fost soţ, pe care l-am lăsat baltă, dar care s-a reîndrăgostit de mine nebuneşte. Suferă când nu mă vede, nu știu ce l-a apucat.

Dar am multe probleme, în special de ordin financiar. Ce să fac? Mi s-au făcut farmece, vrăji, cineva stă de capul meu ca să mă distrugă cu orice preț? Nu știu pe ce drumuri să o apuc, vă rog, ajutați-mă.

                                                                            Pamela, Londra, Marea Britanie

 

Am citit în cărţile mele că cineva din anturajul tău doreşte pierzania ta, să te debaraseze de acest bărbat, care nu este totuşi jumătatea ta, să ştii de la mine. Este bine să vii la mine să-ţi fac descântece şi ritualuri speciale, însă vădcă nu vei rămâne cu el. Sună-mă pentru a stabili o şedinţă de magie la unul din cabinetele mele.

                                                                                      Vrăjitoarea Elena Minodora

 Contact: 0745.826.897

vrajitoarea Elena Minodora888

Copyright Segra Media Bucuresti

Vizitaţi şi pagina mea de pe  www.vrăjitoarero.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoarero.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.com

COMMENTS