Amanta şi-a agăţat-o pe Facebook

Toată lumea putea vedea că era nebun după mine. Venea să mă vadă zi de zi şi totuşi, în acelaşi timp mă înşela cu cea mai mare neruşinare. L-am iertat

Soția mea a fost amanta șefului ei
Am aflat de la vecine că soțul meu are o amantă
Soţul meu vrea să divorţăm pentru amanta lui și sunt tare supărată

Toată lumea putea vedea că era nebun după mine. Venea să mă vadă zi de zi şi totuşi, în acelaşi timp mă înşela cu cea mai mare neruşinare. L-am iertat,  am avut o încredere stupidă în el şi chiar nu ştiu de ce. Într-o seară, l-am surprins pe Facebook cum discuta pe chat cu o tipă pe care o agăţase şi mă bârfea. Din acel moment am avut o mulțime de probleme de neîncredere faţă de el şi am început să mă îngrijorez serios pentru viitorul nostru.
Recunoştea că are nevoie de ea şi nu mi-a mai ascuns relaţia lor amoroasă. M-a trădat şi-l iubeam ca o proastă! Părinții lui insistau să ne căsătorim însă eu evitam să le spun adevărul despre fiul lor. A fost magic câteva zile apoi el a fugit la tipă, m-a lăsat baltă…

Sunt cu moralul la pământ şi plâng după el. Ce să fac? Are făcute farmece, l-a vrăjit tipa asta de nu-l mai recunosc deloc? Sunt total deprimată, vreau să fiu cu el, numai cu el. M-am săturat de gânduri negre şi de singurătate, de această cruntă aşteptare. Va reveni în braţele mele? Când? Cum veţi rezolva problema mea amoroasă? Ce să fac să fiu cu el mai repede? Da, admit că-l iubesc necondiţionat. Este oare un păcat? Amanta şi-a agăţat-o pe Facebook şi de atunci, pentru mine a început calvarul. Ajutaţi-mă să fiu cu el, vă rog mult. Ah, mor de durere…!

                                                               Caroline, Vancouver, Canada

  

copyright Segra Media

copyright Segra Media

 

copyright Segra Media

copyright Segra Media

 

copyright Segra Media

copyright Segra Media

 Aveţi nevoie de câteva ritualuri de magie pentru ca să-l pot readuce acolo unde doriţi. Este prins în capcana vrăjilor făcute cu magie neagră şi nu va scăpa uşor de ele, trebuie să ştiţi. Este un caz delicat şi necesită ceva timp, dar pot să-l duc la bun sfârşit. Sunaţi-mă pentru mai multe detalii care sigur vă privesc.

                                                                     Vrăjitoarea Brăţara

 Contact:

0764.588027, 0727.289524, 0744.211524

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoarero.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.com

Content Protection by DMCA.com

COMMENTS