Adevăratul satanism

Câte minciuni se mai spun şi despre satanism! Ne referim la satanismul real, religia lui Anton Lavey. Oamenii sunt foarte fricoşi când aud numele lui

Cuvintele lui Robert Browing
Fantoma lui Lady Di crează panică printre chinezi
Proverb berber despre rugăciune

Câte minciuni se mai spun şi despre satanism! Ne referim la satanismul real, religia lui Anton Lavey. Oamenii sunt foarte fricoşi când aud numele lui Satana, şi, prin urmare, au din start percepţiile negative cu privire la această religie (sataniştii înşişi descriu practica lor ca o religie). Cu toate acestea, vor exista întotdeauna indivizi care se vor califica drept satanişti şi care vor oferi o imagine falsă a acestei “religii”. Dar  nu trebuie confundat satanismul cu “cultul satanic” care conduce la extrem poruncile adepţilor lor, ca sacrificiile.

Toţi sataniştii sunt, în general, atei, deoarece Satana nu este un zeu, ci o forţă a naturii. Se respectă şi se protejează natura şi, astfel, sacrificiile de animale nu vor fi tolerate.

 

 

Gravura de Gustave Doré, Satan, Wikipedia.

Gravura de Gustave Doré, Satan, Wikipedia.

 

 

În plus, actele sexuale trebuie să se facă între persoane adulte şi conştiente. Această religie constă din a spune că nu există nici Dumnezeu, nici Satana, că omul este stăpânul propriei vieţi şi că este liber să facă ce vrea în măsura în care nu intervine asupra libertăţii altora.

COMMENTS