A prevăzut un viitor sumbru cuplului şi probleme delicate cu legea pentru soţul meu

Când lumea mă întreba dacă sunt mulţumită de căsnicia mea, intram numaidecât în panică şi schimbam cu rapiditate subiectul. Iar dacă persoana insista,

Vrăjitoarea Morgana spune că România va scăpa de Coronavirus prin magie neagră deoarece este un lucru venit din altă lume
Mulţumiri din Europa pentru vrăjitoarea Delia din Craiova
Viaţa noastră nu mai era plină de satisfacţii și m-a părăsit fără regrete

Când lumea mă întreba dacă sunt mulţumită de căsnicia mea, intram numaidecât în panică şi schimbam cu rapiditate subiectul. Iar dacă persoana insista, pur şi simplu plecam de acolo, cu coada între picioare, deoarece mă simţeam atacată, de parcă orice întrebare mi se adresa ar fi fost un vârf de lance care mă împungea atroce, nemilos.

Adevărul este că e foarte dificil să te prefaci că totul este frumos şi că-ţi merge bine, când realitatea este de fapt alta. Cândva, locuiam într-un orăşel de provincie şi duceam o viaţă lipsită de orice urmă de stres, care nu ieşea cu nimic în evidenţă, zic eu.

Mă contopeam într-o anume mediocritate însă mă simţeam bine şi nu-mi făceam prea multe griji. Numai după ce soţul meu a intrat în politică m-am schimbat şi ne-am schimbat total. Am dat de bani mulţi, de putere şi de o glorie efemeră care ne-au orbit.

Iar când au venit şi marile probleme cu justiţia pentru el, fiind parlamentar şi ţintă deschisă, am început să mă tem. Am apelat la vrăjitoarea Morgana care a prevăzut un viitor sumbru cuplului şi probleme delicate cu legea pentru soţul meu, chiar puşcărie. Nu am crezut-o,dar era profund neliniştită.

Mi-a spus şi că voi divorţa, voi avea un nou soţ şi că celălat mă va căuta cu înfocare, după ce-şi va rezolva situaţia juridică. Aşa a fost exact, martor îmi este Dumnezeu. O recomand pe cea care mi-a deschis ochii şi m-a îndrumat ca să scap şi eu de unele capcane şi probleme. Acum, mi-am refăcut viaţa în Italia, dar nu am uitat binele pe care mi l-a făcut. Mulţumesc din suflet.

                                                                                     Aida, Roma, Italia

   

copyright Morgana

copyright Morgana

Contact:

0760.149.917

 Vizitați și siteul meu www.vrajitoare-romania.eu

Vizitaţi şi pagina mea de pe  www.vrăjitoarero.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoarero.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.com

COMMENTS