A postat pe Facebook că este singur, fără iubită

Recent, m-am uita curioasă pe contul de Facebook al iubitului meu. Și văd că a postat ceva în care vorbește că este singur, fără iubită! Nu înțeleg ce

Actriţa Michelle Williams urmărită de fantoma lui Heath Ledger
Castelul bântuit Hachioji
Fiica mea s-a apucat de droguri şi prostituţie

Recent, m-am uita curioasă pe contul de Facebook al iubitului meu. Și văd că a postat ceva în care vorbește că este singur, fără iubită! Nu înțeleg ce se întâmplă. Atunci, eu ce sunt pentru el?

Am încerca să vorbesc despre asta cu prietenul meu dar nu-mi mai răspunde la telefon, se arată supărat sau m-a abandonat deja, nu ştiu. Şi tăcerea este un răspuns, nu?

Până ieri, ne făceam sute de planuri. Eram magiciana lui, iubirea vieţii lui. Am văzut că era distant cu mine de la o vreme şi chiar nu înţelegeam de ce. Acum pricep, este clar. Mi-a stricat tot cheful de viaţă! Cu ce i-am greşit? Este el sau nu jumătatea mea? Mai are vreun rost să lupt pentru relaţia noastră?

                                                                                                      Alice, Boston, SUA

 copyright Melisa

copyright Melisa Am deschis cărţile de tarot pentru tine pe soartă şi am văzut că el este jumătatea ta, deci te sfătuiesc să continui lupta cu cealaltă persoană feminină, care sigur că i-a făcut vrăji ca să ţi-l fure.

Te-a trădat însă el te iubeşte în felul lui. Regretă greşala făcută şi are vrăji care nu-l lasă să fie el, cel pe care l-ai cunoscut cu adevărat şi pe crae îl doreşti enorm lângă tine. Pot să alung vrăjile pe care le are prietenul tău şi să fac să fiţi împreună, dacă chiar doreşti asta. Sună-mă!

                                                                                                             Vrăjitoarea Melisa

 Contact: 0723.448.874, 0744.929473

Contact telefon SUA: +17142767180

 Adresă Facebook:  https://www.facebook.com/vrajitoarea.melisa

 Vizitaţi şi pagina mea de pe  www.vrăjitoarero.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoarero.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.com

(Visited 129 times, 1 visits today)
Content Protection by DMCA.com

COMMENTS